Skip to main content

Nieuw bij All4running:

HOKA ONE ONE

Arahi 4

Duwtje in de juiste richting

De HOKA ONE ONE Arahi 4 biedt ondersteuning en stabiliteit voor overpronerende lopers. De Arahi 4 biedt comfortabele demping zonder de schoenen te verzwaren. Overpronerende lopers worden tijdens het hardlopen begeleidt door het EVA J-Frame en het Active Footframe. Het J-Frame bestaat uit stevig rubber met een hoge dichtheid die zichtbaar in een J-vorm loopt over de slijtzool. Als je tijdens het lopen wat naar binnen zakt of landt op de mediale zijde van de voeten, dan duwt het J-Frame je voeten weer iets naar buiten. Zo worden je voeten begeleidt voor een stabiele en comfortabele loopervaring.

Shop de Arahi 4
HOKA ONE ONE Arahi 4

Klimmen en dalen

Het oorspronkelijke doel van het merk HOKA ONE ONE was om de uithoudingsvermogen van hardlopers tijdens ultra-trails te verbeteren door schoenen te ontwikkelen waarmee je sneller de berg af kunt dalen. Daarbij is per toeval de hardloopschoen opnieuw uitgevonden. Het lopen van trails en ultra’s zit dus eigenlijk in het bedrijf verweven. Het Arahi-model sluit hier perfect bij aan. De Arahi 4 is zeer geschikt voor het lopen van lange afstanden over de weg. Kom je onderweg een heuvel of berg tegen? Dan loop je zeer efficiënt zowel bergopwaarts als afwaarts dankzij de Meta Rocker-technologie die je voeten soepel laat afwikkelen.

De vergelijking

Naast een nieuwe look zijn er ook een aantal veranderingen te vinden in de Arahi 4 ten opzichte van zijn voorganger. De hielkap is iets verlaagd waardoor je enkel meer bewegingsvrijheid krijgt en het bovenwerk is rekbaarder geworden. In onze blog nemen we het model volledig onder de loep. Zo kom je erachter of dit jouw nieuwe looppartner wordt.

Lees meer!