Skip to main content

Level up for all

HOKA ONE ONE Bondi X

Shop nu

Carbon-up for all

Hardlopers die op de Bondi lopen weten dat dit model zorgt voor comfort. Het is dan ook dé HOKA-schoen met de meeste demping van het aanbod. Dit najaar lanceert HOKA een nieuwe editie: de Bondi X. Dit model heeft alle gemakken van de reguliere Bondi, maar dan inclusief carbon voor meer veerkracht. De X achter de naam staat dan ook voor de carbon-plaat die is toegevoegd. Dit maakt de Bondi X uitermate geschikt voor een breed publiek.

Kom jij de Bondi X testen in Amsterdam?
Bondi X
Bondi X
HOKA Bondi X

Zacht als een marshmallow

De Bondi X geeft je een relaxter gevoel dan andere hardloopschoenen met een koolstofvezelplaat. De koolstofvezelplaat zorgt er namelijk voor dat je meer energieteruggave ervaart waardoor je kilometers langer door kan. HOKA ONE ONE heeft het zachtste EVA-schuim ooit gemaakt. Dit wordt het marshmallow-effect genoemd. Kilometers hardlopen waar je maar wilt en zelfs nog verder.

HOKA ONE ONE Bondi X

Alles ingezet voor optimaal comfort

De ruimte in de voorvoet is vergroot bij de Bondi X. Dit helpt om je tenen beter te spreiden bij iedere afzet en zorgt tegelijkertijd voor meer comfort. De verlengde hiel zorgt voor een vloeiend en zacht hielcontact voor de haklanders. Hardlopers die op hun voorvoet landen hebben geen last van deze verlengde hiel, of ook wel zwaluwstaart genoemd. Alles voor een zo zacht mogelijke en soepele ervaring.

Vergeleken met andere carbon-schoenen

De Bondi X heeft verreweg de meeste demping en zachtheid onder de carbon-schoenen van HOKA ONE ONE.

hoka rocket x

Rocket X

De naam zegt het al, je gaat vooruit als een raket. Dat maakt deze hardloopschoen zeer geschikt voor de kortere afstanden zoals een snelle 10 kilometer terwijl de Bondi X voor de zeer lange afstanden geschikt is.

Hoka carbon x

Carbon X2

Voor het lopen van langere afstanden op hogere snelheid zoals een (halve) marathon. De Carbon X2 is meer prestatie-gericht en is meer responsief dan de Bondi X.

HOKA ONE ONE Bondi X

Shop damesShop heren