Skip to main content

HOKA ONE ONE

Clifton 7

De Clifton is een model waar je op kunt vertrouwen als je lange afstanden wilt lopen met veel comfort. Het model geeft veel demping zonder een blok aan je been te zijn dankzij haar lichte gewicht. De 7e editie is nu beschikbaar bij All4running!

Shop nu
HOKA ONE ONE Clifton 7

From top to bottom

De HOKA ONE ONE Clifton 7 heeft een Open-Engineered Mesh-bovenwerk. Dit stijlvolle bovenwerk biedt een zo optimaal mogelijk ademend vermogen en geeft een sportieve uitstraling. De nieuwe constructie bij de tong voorkomt dat de tong tijdens het hardlopen gaat schuiven.

HOKA ONE ONE Clifton 7

Rock on!

De tussenzool van EVA-materiaal geeft je een luxe en comfortabel gevoel zoals je van HOKA gewend bent. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Daarnaast bevat de Clifton 7 een hogere lip aan de achterzijde bij de hak wat het instapgemak vergroot.

HOKA ONE ONE Clifton 7

Daily runner

Het High Abrasion Rubber is strategisch geplaatst op de plaatsen waar de meeste slijtage plaatsvindt. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. De iets afgeschuinde hiel bevordert de afwikkeling bij een haklanding voor een soepel gevoel. De HOKA ONE ONE Clifton 7 blijft een ideale, luxe hardloopschoen voor je dagelijkse run.

A new friend

De Clifton is een van de bekendste modellen van HOKA. De neutrale hardloopschoenen zijn ideaal voor je dagelijkse run. Voor de hardlopers onder ons die normaal op hardloopschoenen met minder demping lopen, zouden het ook goede schoenen zijn om te dragen tijdens je herstelrun. De Clifton is door de jaren heen aardig veranderd. Het model werd steeds zwaarder. De Clifton 6 deed een stapje terug en werd weer lichter, waar het model juist zo voor geliefd werd. De combinatie van veel demping en zeer licht gewicht waren het magische duo. De Clifton 7 volgt haar voorganger en is nog iets lichter. Dit jaar krijgt de Clifton er zelfs een familielid bij, te noemen de Clifton Edge. In onze blog kun je alles lezen over deze twee modellen.

Lees meer
HOKA ONE ONE Clifton 7
HOKA ONE ONE Clifton 7

Dames

Shop nu
HOKA ONE ONE Clifton 7

Heren

Shop nu