Skip to main content

Aanmelden voor de exclusieve All4running Club training samen met HOKA ONE ONE

Op zaterdag 23 november (Alkmaar) en zondag 24 november (Amsterdam) is er een exclusieve All4running Club-training. De training wordt georganiseerd door HOKA ONE ONE en All4running. HOKA ONE ONE heeft schoenen die geschikt zijn voor op de weg, maar ook schoenen die geschikt zijn voor trails. Tijdens deze training gaan we de verschillende trail- en hardloopschoenen van HOKA ONE ONE testen.

LET OP! Voor deze training dien je minimaal 15km te kunnen hardlopen.

All4running en HOKA ONE ONE zorgen dat je goed verzorgd wordt onderweg. Aan deze training kunnen maximaal 20 hardlopers meedoen. Dus meld je snel gratis aan!

De start is voor beide winkels om 08:45. Deelname is gratis.

De training in Alkmaar is vol! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Aanmelden Amsterdam

Hoka One One is in 2009 opgericht als een tegengeluid tegen de minimalistische hardloopschoenen die op dat moment de trend waren. De schoenen waren oorspronkelijk ontworpen voor ultramarathonlopers. De extra grote tussenzool zorgt namelijk voor extra comfort en stabiliteit tijdens het hardlopen. Maar de schoenen werden al snel populair bij een breed scala aan hardlopers: van beginnende lopers tot gevorderden die op zoek zijn naar maximale demping in lichtgewicht schoenen.

Gore-tex