Skip to main content

HOKA ONE ONE Zinal

Gaat elke uitdaging aan

Shop nu

Vlieg over trails

HOKA ONE ONE staat bekend om de demping in hardloopschoenen. De HOKA ONE ONE Zinal is een trailschoen die deze demping heeft, maar ook nog eens heel wendbaar is. Je zou hem het beste kunnen vergelijken met de HOKA ONE ONE Challenger ATR maar dan lichter en soepeler. Zo kan je tijdens je trailruns voldoende snelheid maken en behouden op de technische paden. Tijd om te vliegen over trails!

HOKA ONE ONE Zinal

Grip voor technisch terrein

De Zinal geeft jou de ondersteuning die je nodig hebt. Niet teveel, niet te weinig. De meeste trailschoenen hebben een stabiele zool maar de zool van Zinal is soepeler. Handig voor rotsen en wortels. Deze neutrale trailschoen heeft een Vibram Megagrip Litebase-slijtzool met een 4 mm diep profiel die zorgt voor voldoende grip. Deze grip zorgt ervoor dat je elk terrein kan trotseren, zelfs de meest uitdagende paden.

HOKA ONE ONE Zinal

Waanzinnig snel

De Zinal heeft een Profly-tussenzool die zorgt voor optimale demping bij het neerkomen. Voor snelheid heeft de Zinal een responsieve afzet bij de teen. Om je nog meer te helpen bij de afzet heeft HOKA ONE ONE ook een vroege rocker gemaakt. Dit is de ronding aan de voorkant van de schoen die helpt bij een natuurlijke afwikkeling. Dit zorgt ervoor dat jij recordtijden zet op elk parcour.

HOKA ONE ONE Zinal

Optimaal in gebruik

Duurzaamheid is natuurlijk steeds belangrijker. Daarom heeft HOKA ONE ONE het hele bovenwerk van mesh gemaakt op basis van gerecycled materiaal. Aan de voorkant van de schoen is gebruik gemaakt van een teenbumper voor extra bescherming. De tong heeft een inzet om vuil buiten te houden. Last but not least, de Zinal is veganistisch. Dit betekent dat er geen dierlijke materialen zijn gebruikt.

HOKA ONE ONE Zinal

Heren

Shop nu
HOKA ONE ONE Zinal

Dames

Shop nu