Skip to main content

Lace up for a bouncy ride in the all-new daily trainer enhanced with premium foam

De Skyflow hardloopschoen van HOKA is een nieuwe combinatie en luxere variant van de welbekende HOKA Clifton en Bondi en maakt gebruik van de nieuwste technieken. De Skyflow is een van de beste allround hardloopschoenen van het moment. Haal het beste uit iedere run met de nieuwe Skyflow. Shop de HOKA Skyflow in onze webshop.

Shop de HOKA Skyflow

Superieur comfort

De HOKA Skyflow is perfect uitgebalanceerd en is door de nieuwe SCF EVA-foam tussenzool comfortabeler en lichter dan ooit. Dankzij de innovatieve tussenzool loop je je dagelijkse kilometers op een fijne en aangename manier.

Duurzame slijtzool

Om de vele kilometers aan te kunnen zit er extra slijtvast rubber onder de zool van de Skyflow, waardoor de schoen geschikt is voor iedere dag en extra lang meegaat. Niet over de hele zool is rubber geplaatst maar wel op alle belangrijke plekken, zodat je altijd voldoende grip hebt.

Verbeterd bovenwerk

Het ademende Creel Jacquard Mesh van de schoen geeft je voeten het comfort dat ze verdienen. Het bovenwerk zit aansluitend en heeft reflectieve elementen zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent.

HOKA Skyflow: Meet the all-new daily trainer

Productreview

Skyflow in de test

De HOKA schoenen behoren al enkele jaren tot het rijtje van fijn comfortabele hardloopschoenen. Inmiddels verwelkomen we de innovatieve HOKA Skyflow en deze hebben wij voor je getest. De nieuwste HOKA Sklyflow is een neutrale allround hardloopschoen die perfect is voor je dagelijkse run. Benieuwd of de HOKA Skyflow wat voor jou is? Lees onze uitgebreide review.

Lees productreview HOKA Skyflow
HOKA

Dames

Shop nu
HOKA

Heren

Shop nu