Skip to main content

HOKA Skyward X

Extreme cushion meets carbon

Big moves

De HOKA Skyward X brengt flexibiliteit en comfort tot het uiterste. Het heeft revolutionaire demping die energie comprimeert en teruggeeft bij elke stap. Het flexibele en zeer veerkrachtige PEBA-foam is zo dicht mogelijk bij de voet geplaatst. Samen met de carbonplaat zorgt dit ervoor dat elke stap responsief en levendig aanvoelt. Bovendien zorgt de superkritische EVA-demping voor stabiliteit, zodat je met ongekend gemak van kilometer naar kilometer kunt gaan.

Best for: road running

Met carbon

Om je runs zo comfortabel mogelijk te maken, heeft HOKA super critical EVA foam toegevoegd. Deze foam heeft enorme demping en biedt effectieve bescherming tijdens je runs. Het materiaal is dan ook zeer reactief en zorgt voor veel comfort. De EVA-inlegzool biedt extra ondersteuning waar nodig en zorgt voor een flexibele pasvorm. De carbonplaat over de gehele lengte zal je tijdens het lopen extra stabiliteit opleveren en bovendien stuwt de plaat je voorwaarts.

Flexibel

De skyward X heeft een zeer ademend bovenwerk van jacquard-mesh. Dit materiaal is voorzien van getextureerde garen dat vocht laat ontsnappen en de voeten koel houdt. Omdat het mesh elke stap van de voet volgt, biedt het comfort en ondersteuning. De onderkant van de hiel is verstevigd terwijl de bovenkant van de hielkap flexibel, zacht en aangenaam blijft. Het voordeel hiervan is dat dit geen druk creëert op je hielbot.

Efficiënte stride

De slijtzool is gemaakt van durabrasion rubber en heeft een grof profiel voor veel grip op ieder type ondergrond. Op de hiel en voorvoet zijn zones van slijtvast rubber toegevoegd voor een verbeterde duurzaamheid. De geometrie van de buitenzool is zodanig ontworpen om inherente stabiliteit en een efficiënte stride te garanderen. Start je hardloopsessie met de HOKA Skyward X en streef je doelen na!

Carbonschoen voor de dagelijkse trainingen

De super comfortabele HOKA Skyward X is jouw betrouwbare carbonschoen voor dagelijkse trainingen. Dit nieuwe lid van de HOKA familie brengt een nieuwe hardloopsensatie tijdens het lopen van lange afstanden. Twee innovatieve dempingsmaterialen en uniek vormgegeven carbonplaat stuwen jou elke training vooruit. Wij hebben hem getest en zijn onder de indruk.

Lees onze review
HOKA Skyward X

Dames

Shop nu
HOKA Skyward X

Heren

Shop nu