I run series

I run

Alkmaar Amsterdam Den Haag Utrecht

I run series

All4running en Hardloopnetwerk presenteren de I Run Series: 4 uitdagende en verrassende wedstrijden die je solo loopt. Zowel jouw hardloop- als navigatieskills worden getest. De route moet je namelijk deels zelf uitvogelen aan de hand van een aantal aanwijzingen. Wie het snelst weer terug is in de winkel, wint een toffe prijs.

De I Run Series vinden komende maanden plaats in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag en Utrecht. In welke stad doe jij mee?

Schrijf je in

Wat kan ik verwachten?

Elke editie van de I Run Series vindt op een specifieke dag plaats. Waar de race je naartoe brengt zie je aan de hand van de envelop bij de start, maar ga ervan uit dat je zo’n 8 a 10 km loopt (afhankelijk van je gekozen route). Je loopt naar 2 bekende punten in de stad (op het 1e punt krijg je de aanwijzing voor het 2e punt). De race eindigt als je terug bent in de winkel, waar je tijd geklokt wordt.

Elke deelnemer wordt beloond met een uniek I Run-shirt van Nike met daarop de stad waarin je loopt! De snelste deelnemer wint een VIP-treatment (uitgebreide analyse + gratis schoenen). Ook wordt er nog een bonusprijs uitgereikt. De start en de finish van de run is in de winkel van All4running. Je loopt individueel en kunt zelf bepalen hoe laat je start, zolang dat maar tussen 7.30 en 12.00 uur is.

Per race zijn er maximaal 200 plekken, dus schrijf je snel in!

I Run Series

Locaties en data

Amsterdam: 13 september 2020

Naar foto's

Alkmaar: 20 september 2020

Naar foto's

Den Haag: 4 oktober 2020

Naar foto's

Utrecht: de editie in Utrecht is uitgesteld vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Deelnemers worden per e-mail op de hoogte gehouden.

Praktische informatie

Inschrijven

Deelname kost € 10,- en wordt beloond met een uniek I Run-hardloopshirt. Vol = vol.

Vereisten deelname

De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Je doet de run alleen. Per run zijn er 200 plekken beschikbaar.

Tassen en waardevolle spullen

Kom zoveel mogelijk in kleding waarmee je direct kunt lopen. Je kunt je waardevolle spullen of een kleine tas eventueel achterlaten in de winkel.