Skip to main content

I run series

I run

Alkmaar Amsterdam Utrecht

I run series

All4running en Hardloopnetwerk presenteren de I Run Series: 3 uitdagende en verrassende wedstrijden die je solo loopt. Zowel jouw hardloop- als navigatieskills worden getest. De route moet je namelijk deels zelf uitvogelen aan de hand van een aantal aanwijzingen. Wie het snelst weer terug is in de winkel, wint een toffe prijs.

De I Run Series vindt in november plaats in Amsterdam (6 november 2022) en Utrecht (13 november 2022), Alkmaar (27 november 2022). In welke stad doe jij mee?

Wat kan ik verwachten?

Elke editie van de I Run Series vindt op een specifieke dag plaats. Waar de race je naartoe brengt zie je aan de hand van de envelop bij de start, maar ga ervan uit dat je zo’n 8 a 10 km loopt (afhankelijk van je gekozen route). Je loopt naar 2 bekende punten in de stad (op het 1e punt krijg je de aanwijzing voor het 2e punt). De race eindigt als je terug bent in de winkel, waar je tijd geklokt wordt.

Elke deelnemer wordt beloond met een uniek I Run-shirt met daarop de stad waarin je loopt! De snelste deelnemer wint een VIP-treatment (uitgebreide analyse + gratis schoenen). Ook wordt er nog een bonusprijs uitgereikt. De start en de finish van de run is in de winkel van All4running. Je loopt individueel en kunt zelf bepalen hoe laat je start, zolang dat maar tussen 09.00 en 12.00 uur is.

Per race zijn er maximaal 300 plekken, dus schrijf je snel in!

Nieuw dit jaar!

Vind je het gaaf om echt te racen, kies dan voor de Mass Start om 10 uur. Bij de Mass Start starten alle snelheidsduivels tegelijk en strijd je tegen elkaar. Je bepaalt zelf de route naar de checkpoints, maar houdt daarbij je tegenstanders in de gaten. Aparte inschrijving niet nodig, just be there! Lukt het jou om als snelste de route af te leggen?

Locaties en data

Amsterdam: 6 november 2022

Schrijf je in

Utrecht: 13 november 2022

Schrijf je in

Alkmaar: 27 november 2022

Schrijf je in

Praktische informatie

Inschrijven

Deelname kost € 10,- en wordt beloond met een uniek I Run-hardloopshirt. Vol = vol.

Vereisten deelname

De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Je doet de run alleen. Per run zijn er 300 plekken beschikbaar.

Tassen en waardevolle spullen

Kom zoveel mogelijk in kleding waarmee je direct kunt lopen. Je kunt je waardevolle spullen of een kleine tas eventueel achterlaten in de winkel.