Skip to main content

We were there

Karhu Ikoni Sun Run

Hardlopen tijdens midzomernacht in Zweden en Finland met de nieuwe Karhu Ikoni 2021

Shop nu herenShop nu dames

Gemeenschap, plezier en ontdekkingstocht

Ter introductie van de geheel nieuwe Karhu Ikoni is de Sun Run georganiseerd. Dit evenement werd in de jaren 80 georganiseerd om de relatie tussen Zweden en Finnen te verbeteren. Tijdens dit evenement werd van Zweden naar Finland hardgelopen door elite hardlopers. Na jaren is deze race nogmaals georganiseerd waarbij leden van over de hele wereld komen samen om kameraadschap en de liefde voor het hardlopen te vieren. Dankzij het eindeloze licht van Zweden en Finland kan deze race in de midzomernachten en tijdens de langste dag van het jaar gelopen worden. All4running is naar Finland gereisd om dit bijzondere evenement mee te maken.

“Sun Run is a tribute to what we believe running is all about: fellowship, joy, and exploration. The Sun Run pack honors the camaraderie found among runners regardless of nationality, background, pace, or goals.” – Karhu

Karhu Ikoni 2021

Tijdens dit event werd de Karhu Ikoni 2021 gepresenteerd. De Karhu Ikoni 2021 is een neutrale hardloopschoen die perfect is voor je dagelijkse runs. Korte of lange afstanden, het maakt de Ikoni 2021 niet uit. Een perfecte hardloopschoen voor neutrale lopers of voor lopers die de neiging hebben om iets te gaan overproneren, daar is hij namelijk ondersteunend genoeg voor. Dit is de nieuwe Karhu Ikoni 2021: meer demping, meer steun en meer comfort.

Beste technologieën

De Ikoni 2021 geeft meer demping door AeroFoam dat zachter is gemaakt. Bovendien is het Aerofoam ook lichter gemaakt. Het bovenwerk van IdealKnit is ademend en aansluitend aan je voet voor een comfortabel gevoel.

Voorwaarts!

De Karhu Ikoni 2021 bevat Fulcrum-technologie om zo veel mogelijk te voorwaarts te lopen en jou niet af te remmen. Een soepele voorwaartse beweging wordt gecreëerd waarbij jij wordt voorzien van genoeg ondersteuning.

Karhu Ikoni 2021

Heren

Shop nu
Karhu Ikoni 2021

Dames

Shop nu