Skip to main content

Make Waves with On

Ervaar als allereerste de gloednieuwe Cloudsurfer!

donderdag 23 maart
All4running Amsterdam
Amstelveenseweg 130, 1075 XL Amsterdam
van 19.00 tot 21.30 uur
Clinic o.l.v Edwin de Vries

The shoe that started it all, but completely reinvented!

Op 23 maart lanceert het Zwitserse merk On de nieuwste versie van hun eerste schoen ooit; de Cloudsurfer. De schoen waar het 13 jaar geleden allemaal mee begon, maar dan compleet opnieuw uitgevonden. Op deze dag kun je bij onze winkel in Amsterdam deze schoen als allereerste uitproberen tijdens een gave clinic onder leiding van Edwin de Vries.

Bij het ontwikkelen van deze schoen stonden twee dingen centraal; een nieuwe technologie op het gebied van demping en een veel duurzamere manier van produceren. Hierdoor wordt bij deze schoen 90% water bespaard en daarmee wil On een verschil maken; Make Waves. Save water to give water.
Tijdens het event “Make Waves with On” geven we het startschot op een global Strava challenge, waarbij On 100 miljoen liter water wil doneren maar hier hebben ze jou bij nodig! Voor elke gelopen en geregistreerde kilometer doneert On 10 liter water, er moet dus 10 miljoen kilometer gelopen worden. Draag jij je steentje bij?
On cloudmonster

Wie is Edwin de Vries?

Edwin de Vries is ex-topatleet, met specialisatie op de lange afstanden. Hij staat in zijn carrière maar liefst dertien keer op het podium van het Nederlands Kampioenschap voor de afstanden van de 5.000 meter tot en met de marathon.

Na de marathon van Berlijn in 2019 stopt Edwin op zijn hoogtepunt. Met een persoonlijk record van 2.13.38 is hij de eerste Nederlander tijdens de race in de Duitse hoofdstad waar Kenenisa Bekele de tweede tijd ooit op de marathon loopt met 2.01.41.

Meld je aan voor deze unieke ervaring

19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Start clinic o.l.v. Edwin de Vries
21.00 uur – Afsluiting met een hapje en drankje
21:30 uur – Einde