Skip to main content

Mizuno Cuprum Pack

Het nieuwe Cuprum Pack van Mizuno geeft je energie om je volgende hardloopuitdagingen aan te gaan. De gouden accenten geven het zwarte bovenwerk een elegante look en creëren een luxe uitstraling in de topmodellen: Wave Rider 23, Wave Horizon 4, Wave Sky 3 en Wave Inspire 16.

Cuprum Family

Mizuno Wave Rider 23

De neutrale Wave Rider 23 van Mizuno is ontwikkeld om je voeten koel te houden. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht mesh-materiaal met een hoog ademend vermogen, waardoor je voeten koel blijven tijdens het hardlopen. In de tussenzool is Mizuno’s Intercool technologie verwerkt. Intercool gaat warmte- en vochtopbouw in de hardloopschoenen tegen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het volledig ventilatiesysteem dat in de tussenzool is opgenomen. Daarom is de Wave Rider zeer geschikt voor het lopen van langere afstanden.

Shop dit model
Cuprum Family

Mizuno Wave Horizon 4

De Mizuno Wave Horizon 4 is zeer geschikt voor je ontspannen runs. De allround hardloopschoenen zijn veelzijdig en zijn daardoor ook ideaal voor startende hardlopers die het gevoel van goede demping willen ervaren. De goede demping in de Horizon 4 komt door de Wave Foam, die je optimaal gevoel van comfort geeft. De antipronatieschoenen combineert demping en comfort. Het bovenwerk van de Horizon 4 is gemaakt van Mesh-materiaal. Dit zorgt ervoor dat het bovenwerk voldoende ademend is. Een belangrijk kenmerk van de Wave Horizon 4 is de afwikkeling. Met de Smoothride technologie in de slijtzool wordt de afwikkeling namelijk gestimuleerd.

Shop dit model
Cuprum Family

Mizuno Wave Sky 3

De Mizuno Wave Sky 3 zijn neutrale hardloopschoenen. Het hielstuk werkt samen met de slijtzool. Hierdoor wordt er goede grip en stabiliteit gecreëerd. De tussenzool is volledig vernieuwd en is gemaakt van X-POP. Dit geheel nieuwe materiaal biedt meer demping en verbeterde duurzaamheid dan de voorganger van de Wave Sky 3. Daarnaast zorgt de X-POP tussenzool voor verhoogde energieteruggave. Mizuno heeft een volledig nieuwe zool ontwikkeld dat de naam Foam Wave heeft gekregen. De slijtzool is opgebouwd uit twee delen met ieder een eigen stijfheid. Hierdoor staat de Foam Wave technologie in zijn geheel voor ultieme demping zonder stabiliteit te verliezen.

Shop dit model
Cuprum Family

Mizuno Wave Inspire 16

De Mizuno Wave Inspire 16 zijn allround, antipronatie hardloopschoenen. De Support Wave-technologie in de tussenzool zorgt voor veel demping en responsiviteit. Daarnaast heeft Mizuno de SmoothRide technologie in deze schoen verwerkt. Dit is de vorming van de schoen welke ervoor zorgt dat de afwikkeling van je voet wordt begeleid. Hierdoor loop je soepel en krijg je veel energie terug. Deze hardloopschoenen zijn de ideale balans tussen lichtgewicht, demping en ondersteuning. De schoenen zijn geschikt om je dagelijkse hardloopsessies naar een hoger niveau te tillen zonder in te leveren op comfort.

Shop dit model