Skip to main content

Mizuno

Run For Joy

Ren voor je plezier!

Wat een kleur en plezier, hier moet je toch vrolijk van worden. Net als dat hardlopen om plezier draait. Mizuno komt met een pakket aan schoenen in diverse kleuren, om jouw hardloopwereld mee in te kleuren.

Play Video

Ren met ons mee

Ontdek de verschillende stijlen

In het Run for Joy Pack vindt je de diverse topmodellen van Mizuno. Ga jij voor dat beetje extra stabiliteit met de Inspire 17 of kies je voor de echte topklasse en ga jij voor de Wave Rider 24?

Mizuno_Wave_Inspire_17

Wave Inspire 17

Een allround hardloopschoen voor overpronerende lopers. Met optimale ondersteuning en demping is het een duurzame schoen voor het maken van veel kilometers.

Wave_Skyrise_2

Wave Skyrise 2

Een stabiele neutrale hardloopschoen met Mizuno Enerzy-materiaal wat zorgt voor meer energieteruggave. Voor een veerkrachtig en zwevend gevoel!

Wave_rider_24

Wave Rider 24

De Wave Rider 24 is een neutrale hardloopschoen. Het Mizuno Enerzy-materiaal maakt de tussenzool lichter en responsiever. Je kunt zo meer uit je runs halen zonder in te leveren op de bekende demping.

Wave_sky_4

Wave Sky 4

Een neutrale hardloopschoen die zacht en responsief is die ook nog eens veel energieteruggave levert. Deze hardloopschoen geeft veel ondersteuning en stabiliteit. De vorm van de slijtzool draagt bij aan de stabiliteit en de grip.

Mizuno: reach beyond

Mizuno vindt het belangrijk om sporters te motiveren en ze te ondersteunen daar waar ze het nodig hebben. Juist nu, wanneer er geen wedstrijden en evenementen zijn. De Wave technologie staat centraal bij dit merk en komt in alle hardloop- en trailschoenen terug. Mizuno is trots op zijn Japanse afkomst en wilt dit laten doorschijnen naar de producten.

Alle Mizuno hardloopschoenen