Skip to main content

Mizuno Wave Rider 24

The smoothest

rider ever

Shop nu

Introducing the new rider

Met de komst van een nieuwe technologie herdefinieert Mizuno het iconische Wave Rider-model. De Mizuno Enerzy-technologie is een foam-technologie verwerkt in de hak die samenwerkt met de Wave Plate. Hierdoor zorgen de neutrale hardloopschoenen van Mizuno voor een soepelere afwikkeling, meer comfort en een dynamisch gevoel. Enerzy is niet het enige dat vernieuwd is in dit model. Een compleet nieuwe constructie, met een rijker bovenwerk en een verbeterde tussenzool maken de Mizuno Wave Rider 24 ideaal voor het lopen van langere afstanden.

Play Video

Watch me!

Tech-talk

Enerzy for days

Mizuno Enerzy is een nieuw materiaal dat verwerkt is in onder andere de Wave Rider 24 en de nieuwe Wave Sky 4. Het is een veelbelovend foam ontwikkeld in het lab van Mizuno in Japan. Wetenschappers werken samen met sporters om het ultieme materiaal te ontwikkelen. Mizuno Enerzy is zo gemaakt dat het bij elke stap energie opslaat voor demping maar ook teruggeeft voor de ultieme responsiviteit. De toevoeging van Mizuno Enerzy in de hak maakt de schoen 17% zachter en 15% responsiever dan zijn voorganger.

From the top

Het bovenwerk van Engineered Mesh voelt licht aan. Samen met de rond gevormde tongconstructie omsluit het je voeten op een comfortabele wijze.

Trough the middle

In de tussenzool is de iconische Wave-plaat verwerkt die zorgt voor een soepele en dynamische hardloopervaring. Om deze plaat heen is het nieuwe Mizuno Enerzy-materiaal verwerkt. Zo kun je nog meer uit je runs halen zonder in te leveren op demping.

To the bottom

De slijtzool is gemaakt van U4ic-rubber dat strategisch is geplaatst zodat de schoenen een hogere mate van duurzaamheid heeft. Daarnaast zorgt dit materiaal er ook voor dat je soepeler af kunt wikkelen tijdens het hardlopen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees meer over dit model

Lees meer
Shop nu

Mizuno Wave Rider 24

Naar webshop