Skip to main content

New Balance 1080v13 x TDR

Datum: 11 oktober 2023

Guido Hartensveld & TDR

In 2001 richtte Guido Hartensveld de Stichting Team Distance Runners (TDR) op, met als doel ambitieuze en getalenteerde hardlopers te begeleiden en te trainen op afstanden variërend van 400 meter tot de marathon. Onder zijn leiderschap is TDR uitgegroeid tot een van de meest succesvolle atletiekprogramma’s in Nederland. TDR-atleten hebben meer dan 400 medailles gewonnen op diverse Nederlandse kampioenschappen en talloze atleten hebben zich namens TeamNL mogen manifesteren op internationale kampioenschappen, wat het indrukwekkende succesverhaal van TDR in de wereld van de atletiek benadrukt.

New Balance Fresh Foam X 1080v13

Welk hardloopniveau je ook hebt, de New Balance Fresh Foam X 1080 v13 is de ideale neutrale allround schoen. De Fresh Foam X 1080 is een echte alleskunner. De schoen is prima voor je dagelijkse runs, maar leent door zijn snelle karakter ook uitermate goed voor je tempo- en intervaltrainingen. Haal het beste uit iedere stap met deze allround hardloopschoen!

Praktische informatie

Datum: 11 oktober 2023
Locatie: AV Castricum, Zeeweg 4, 1901 NZ Castricum
Tijd: 19.00 – 20.30 uur.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Deelname aan het event is gratis en we hebben 25 plekken beschikbaar gesteld. Jouw plekje is pas definitief zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Exclusieve training
We organiseren een exclusieve trainingssessie met Guido Hartensveld en de getalenteerde atleten van TDR. Dit is een buitengewone kans om jezelf onder te dompelen in de wereld van topatletiek, waar je zult worden aangemoedigd, geïnspireerd en begeleid door de besten in het vak. Of je nu een ervaren hardloper bent of net begint, deze trainingssessie is afgestemd op de behoeften van alle deelnemers, ongeacht je niveau.

Primeur
Tijdens de training heb je de mogelijkheid om als een van de eerste hardlopers in Nederland de gloednieuwe New Balance 1080v13 uit te proberen.

NEW BALANCE 1080v13

Shop dames

NEW BALANCE 1080v13

Shop heren