Skip to main content

New Balance Fresh Foam 1080v13

Shop damesShop heren

Lighten up.

New Balance is er van overtuigt. Als ze slechts één hardloopschoen zouden maken, dan zou dat de 1080 zijn. Deze neutrale hardloopschoenen bieden een brede toegankelijkheid voor lopers op elk niveau. De 1080v13 is geoptimaliseerd met betere demping, minder gewicht en meer flexibiliteit. De demping van de Fresh Foam X-tussenzool zorgt voor een soepele afwikkeling, terwijl het bovenwerk van mesh ademend en ondersteunend is.

New Fresh Foam X Experience

Gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling van het New Balance Sports Research Lab, heeft de Fresh Foam 1080 een nieuw buitenzoolontwerp dat de stijfheid van de voorvoet vergroot. Daarnaast zorgt een verbeterd rockerprofiel voor een soepele afwikkeling. De nieuwe Fresh Foam X compound zorgt voor meer energieteruggave en zachtere demping. Dit in combinatie met het lichtere gewicht en de verhoogde stackheight maakt het mogelijk om langer en comfortabeler te lopen.

Fresh Foam

De superzachte Fresh Foam X-tussenzool zorgt voor een ultra-dempende run en is tevens responsief. Deze tussenzool is tot stand gekomen door onderzoeken onder hardlopers en hun looptechniek. De honingraat structuur van de zool zorgt voor veel demping tijdens de landing en een responsief gevoel bij de afzet.

New shape

Op basis van onderzoeken in het New Balance Sports Research Lab is de vorm van de zool in de 1080v13 veranderd. Hierdoor is de stijfheid van de voorvoet door middel van rubber verhoogd en heeft deze een sterkere rocker. Dit zorgt samen voor een soepelere afwikkeling.

Ecologische voetafdruk

Het bovenwerk van de Fresh Foam 1080v13 is gemaakt van 50% of meer gerecycled materiaal en de tussen- of buitenzool is gemaakt van ten minste één materiaal dat minimaal 3% biologische of 5% gerecyclede stof bevat.

New Balance Fresh Foam 1080v13

Dames

Shop nu
New Balance Fresh Foam 1080v13

Heren

Shop nu