Skip to main content

New Balance Fresh Foam 880v12

De 880v12 is een zeer veelzijdige hardloopschoen voor het lopen van lange afstanden. De tussenzool van Fresh Foam is gemaakt voor comfort terwijl het bovenwerk van jacquard mesh zorgt voor een intuïtieve, zachte pasvorm.

Ontworpen voor comfort

De New Balance Fresh Foam 880v12 is een echte allrounder. Of je nu een korte of middellange afstand loopt, met deze schoen ervaar je gegarandeerd een comfortabele run.

Sinds een paar jaar is de 880 lid van de Fresh Foam-X familie. Fresh Foam X is het unieke dempingsmateriaal wat New Balance gebruikt. Het geeft demping zonder dat je energie verliest.

Lees onze review
New Balance 880v12
New Balance 880v12

Lace up

Het bovenwerk van de New Balance Fresh Foam 880v12 is gemaakt van Engineered Double Jacquard Mesh. Dit materiaal omsluit je voeten zonder te knellen en heeft een hoog ademend vermogen. De overlays zijn dunner en subtieler geworden ten opzichte van de vorige editie, maar het ademend vermogen is beslist beter.

New Balance 880v12

Fresh Foam X

De zachte demping in de tussenzool komt door het Fresh Foam X-materiaal dat met precisie is ontworpen. Deze zachtheid wordt gecombineerd met een hogere duurzaamheid en dit resulteert in een zachtere loopervaring zonder dat het je een sponsig gevoel geeft. Een extra pluspunt aan dit innovatieve foam is dat de nieuwe 880 hierdoor langer mee gaat.

New Balance 880v12

Alles onder controle

Kom je tijdens het hardlopen een stukje gras of grind tegen? Geen zorgen, onder de hak en bij de punt van de schoenen is een stevig rubber gebruikt dat goed bestand is tegen slijtage. Het zachter rubber onder de midden- en voorvoet zorgt voor een beetje extra comfort. Daarnaast is de slijtzool licht gebogen en beweegt het mee bij het afwikkelen van de voeten.

New Balance Fresh Foam 880v12

Dames

Shop nu
New Balance Fresh Foam 880v12

Heren

Shop nu