Skip to main content

New Balance Fresh Foam X 880v14

De 880v14 is een zeer veelzijdige hardloopschoen voor het lopen van lange afstanden. De tussenzool van Fresh Foam is gemaakt voor comfort terwijl het bovenwerk van engineered mesh zorgt voor een zachte pasvorm.

Trustworthy and Balanced for Everyone

De New Balance Fresh Foam 880v14 is een echte allrounder. Of je nu een korte of middellange afstand loopt, met deze schoen ervaar je gegarandeerd een comfortabele run.

Door een geheel nieuwe Fresh Foam X-formule biedt de New Balance 880v14 een dynamische energieteruggave en een soepele afwikkeling. Met de New Balance Fresh Foam X 880v14 heeft een beginnende loper een betrouwbare partner terwijl de doorgewinterde hardloper deze hardloopschoen veelzijdig kan inzetten.

Lees onze review

Fresh air

Het bovenwerk van de New Balance 880v14 is vernieuwd en bestaat nu uit Engineered mesh materiaal. Naast een comfortabele pasvorm zorgt dit ook voor een hoog ademend vermogen. Je enkels krijgen wat extra steun door de hielkap die intern verstevigd is. Daarnaast is de schoenlip van de 880 voor de helft vastgemaakt aan het bovenwerk zodat deze niet kan schuiven tijdens het hardlopen.

Fresh Foam X

De zachte demping in de tussenzool komt door het Fresh Foam X-materiaal dat met precisie is ontworpen. Deze zachtheid wordt gecombineerd met een hogere duurzaamheid en dit resulteert in een zachtere loopervaring zonder dat het je een sponsig gevoel geeft. Een extra pluspunt aan dit innovatieve foam is dat de nieuwe 880 hierdoor langer mee gaat.

Alles onder controle

Kom je tijdens het hardlopen een stukje gras of grind tegen? Geen zorgen, onder de hak en bij de punt van de schoenen is een stevig rubber gebruikt dat goed bestand is tegen slijtage. Het zachter rubber onder de midden- en voorvoet zorgt voor een beetje extra comfort. Daarnaast is de slijtzool licht gebogen en beweegt het mee bij het afwikkelen van de voeten.

New Balance Fresh Foam X 880v14

Dames

Shop nu
New Balance Fresh Foam X 880v14

Heren

Shop nu