Skip to main content

New Balance Fresh Foam X More V5

Shop damesShop heren

De Fresh Foam X More-serie hardloopschoenen van New Balance zijn een nieuwe editie rijker. De New Balance Fresh Foam X More V5 is zachter, stabieler en comfortabeler dan ooit. Als je op zoek bent naar een schoen met veel demping, een soepele afwikkeling en extreem veel draagcomfort, dan is de X More V5 misschien wel wat voor jou.

Veters vast en gaan

Ervaar responsieve demping en betrouwbare ondersteuning. Wanneer jij aan je run begint, zorgt de duurzame en opvallende Fresh Foam X middenzool voor langdurige demping. Dit materiaal is het zachtste en meest comfortabele dempingsmateriaal van New Balance, wat vooral prettig is bij het lopen van lange afstanden. De New Balance Fresh Foam X More V5 gaat jou helpen om grenzen te verleggen.

Shop X Fresh Foam More V5

Old vs New

Wat is er veranderd in de New Balance X More V5? Om dit in kaart te brengen leggen we de 4e versie naast zijn voorganger, de X More V4. Benieuwd naar de ervaring van onze productexpert? Lees alles over de X More V5 in de uitgebreide productreview.

Lees productreview

Verbeterde tussenzool

De tussenzool, gemaakt van Fresh Foam X-foam, biedt de meeste demping binnen de New Balance collectie. Deze neutrale allrounders zijn perfect voor hersteldagen en lange afstanden. Tijdens het hardlopen zit je voet in het schuim in plaats van erbovenop, wat zorgt voor extra stabiliteit tijdens je afwikkeling.

Vernieuwd bovenwerk

Het Engineered Mesh bovenwerk biedt gerichte ondersteuning rond de middenvoet en heeft een hoog ademend vermogen in de voorvoet. Dit maakt het geen probleem als je voet uitzet door het weer of lange afstanden. Het mesh in de voorvoet is flexibeler en breder dan bij andere Fresh Foam X modellen, waardoor je meer ruimte en comfort hebt.

Duurzame slijtzool

De vierde versie van de New Balance X More heeft een geheel vernieuwde slijtzool vergeleken met zijn voorganger. Deze dunne rubberen slijtzool biedt niet alleen uitstekende grip, maar ook uitstekende duurzaamheid. Dankzij het rocker-ontwerp van de slijtzool verloopt de overgang van hak naar voorvoet soepel en natuurlijk.
New Balance Fresh Foam X More

Dames

Shop nu
New Balance Fresh Foam X More

Heren

Shop nu