Skip to main content

New Balance Fresh Foam X Balos V1

Shop damesShop heren

Maak kennis met de New Balance Fresh Foam X Balos, de hardloopschoen die de snelheid van een wedstrijdschoen combineert met de stabiliteit van een allrounder. Ter ere van het 10-jarig bestaan van Fresh Foam introduceert New Balance de Balos, uitgerust met revolutionair superfoam voor een compleet nieuwe hardloopervaring.

Veters vast en gaan

Ervaar responsieve demping en betrouwbare ondersteuning. Wanneer jij aan je run begint, zorgt de duurzame en opvallende Fresh Foam X middenzool voor langdurige demping. Het PEBA superfoam is het zachtste en meest comfortabele dempingsmateriaal van New Balance, wat vooral prettig is bij het lopen van lange afstanden. De New Balance Fresh Foam X Balos V1 gaat jou helpen om grenzen te verleggen.

Shop X Fresh Foam Balos V1

Verbeterde tussenzool

De Fresh Foam X-tussenzool, gemaakt van een mix van EVA en PEBA, biedt een goede demping en veel energieteruggave. Deze neutrale allrounders zijn perfect voor hersteldagen en lange afstanden. De dikke laag foam brengt je comfort tijdens het lopen van zowel korte en lange afstanden.

Ademend bovenwerk

Het Creel-bovenwerk biedt gerichte ondersteuning rond de middenvoet en heeft een hoog ademend vermogen in de voorvoet. Het bovenwerk met stretch omsluit de voet voor langdurig comfort. Daarnaast heeft het bovenwerk een verstelbare vetersluiting voor een perfecte pasvorm.

Duurzame slijtzool

De Balos is uitgerust met een innovatieve slijtzool. Deze rubberen zool biedt niet alleen uitstekende grip, maar ook uitzonderlijke duurzaamheid. De brede basis en de ruime voorvoet zorgen voor extra stabiliteit. Bovendien zorgt het rocker-ontwerp van de zool voor een soepele en natuurlijke overgang van hak naar voorvoet.

Productreview Balos V1

Benieuwd naar de ervaring van onze productexpert? Lees alles over de Balos V1 in onze uitgebreide productreview. Deze review geeft je alle informatie die je nodig hebt om te kijken of de New Balance Fresh Foam X Balos bij je past.

Lees productreview
New Balance Fresh Foam X Balos

Dames

Shop nu
New Balance Fresh Foam X Balos

Heren

Shop nu