Skip to main content

For long distance speed

New Balance FuelCell

Elite V4 & Rebel v4

FuelCell SC Elite V4FuelCell Rebel V4

MAY LEAD TO PERSONAL BESTS.
*TRAINING NOT INCLUDED.

Denk nu aan je schoenen en vergeet ze op de racedag met de Fuelcell Supercomp Elite. Het dynamische gevoel van energieteruggave komt door het FuelCell-Foam in combinatie met een carbonplaat. Gecombineerd met een lichtgewicht en ademend bovenwerk is de New Balance FuelCell Elite v4 niet zomaar een hardloopschoen, het is een echte raceschoen. Zoek jij een hardloopschoen voor je snellere runs of intensievere work-outs? Dan is de FuelCell Rebel v4 de beste keuze. Gemaakt om licht en snel te zijn. Gebouwd met FuelCell-schuim voor maximale voortstuwing en snelheid met minimaal gewicht.

FuelCell SC Elite V4FuelCell Rebel V4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell SC Elite v4

Ultralicht

Het FantomFit bovenwerk is ontworpen om een ultralichte ondersteuning en pasvorm te bieden. FantomFit is gemaakt door twee dunne materialen samen te smelten zonder naaiwerk. De hielkap is verstevigd en geeft verrassend veel ondersteuning ten opzichte van andere wedstrijdschoenen.

Rock on

In de schoen zit een rocker-profiel, dat verwijst naar het gebogen design van de zool. Dit zorgt voor een extreem soepel aanvoelende schoen, stimuleert de overgang van de middenvoet naar de voorvoet tijdens het hardlopen en vermindert daarmee de belasting op de kuitspieren.

In shape

De carbonplaat heeft een unieke geometrie die ook wel Energy Arc-technologie wordt genoemd. Tussen de twee FuelCell foamlagen ligt een in twee richtingen vervormde carbonplaat. In de onderste laag is een grote uitsparing te zien, die het in- en uitveren van de plaat mogelijk maakt. Dit is de optimale combinatie tussen een zachte demping en maximale energieteruggave.

New Balance FuelCell Rebel v4

Veelzijdigheid

De FuelCell Rebel is een van de meest veelzijdige hardloopschoenen. Hij is licht van gewicht voor hardloopsessies op hoog tempo, maar met een energieke tussenzool die een hoog energierendement en demping combineert met veiligheid, is de Rebel ook geschikt voor je dagelijkse kilometers.

High level

Terwijl je hardloopt, zorgt de FuelCell-foam dat in de tussenzool is verwerkt voor een levendig en responsief gevoel. Het foam bestaande uit TPU en EVA zorgt voor hoge mate van energieteruggave bij iedere stap die je zet. Het foam boost je vooruit en is een echte performance-foam.

Ondersteuning

Het Engineered Mesh bovenwerk van de schoen biedt ondersteuning op strategische plekken rondom de middenvoet en heeft een hoog ademend vermogen in de voorvoet. De schoen is wat strakker rondom de middenvoet voor een veilig en ondersteunend gevoel. Om de tong gecentreerd te houden en te voorkomen dat vuil de schoen binnendringt, is een geplooide tong verbonden met beide zijden van het bovenwerk.

Het FuelCell Foam

FuelCell is gemaakt van een mengsel bestaande uit stikstof geïnjecteerd met TPU en EVA. Het schuim absorbeert de impactkrachten die ontstaan tijdens het hardlopen en zet deze om in een voorwaartse energie, waardoor je een extra boost krijgt tijdens je run. Het FuelCell foam vangt de impact van de landing tijdens het hardlopen op en zet deze om in een voorwaartse propulsie. Het FuelCell Foam geeft meer energie terug dan het Fresh Foam X materiaal dat wordt gebruikt in de meeste allround hardloopschoenen van New Balance. Door het gebruik van dit foam zijn de FuelCell modellen ook wat lichter in gewicht. En dat is goed nieuws, want elke gewichtsbesparing resulteert in extra snelheid.

Play Video

Ontdek het zelf