Skip to main content

Nieuw bij All4running

New Balance FuelCell

Rebel v2

productafbeelding Rebel V2 New Balance

The faster you starts now.

De FuelCell Rebel v2 is perfect voor je trainingsloopjes maar ook voor intensieve tempotrainingen. Het model is responsief en is uitgerust met het befaamde FuelCell performance foam dat garant staat voor een maximale rebound. Zo profiteer je bij elke stap van een explosieve energieteruggave.

Shop damesShop heren

Responsief

De Rebel v2 heeft een betere rebound dan zijn voorganger. De tussenzool met speciaal performance foam zorgt voor een explosieve energieteruggave.

Licht & luchtig

Het bovenwerk bestaat uit een combinatie van Mesh-materiaal voor een ademend vermogen en van een synthetisch materiaal voor meer structuur.

Grip

De rubberen slijtzool zorgt ervoor dat de schoenen tegen een stootje kunnen. Het biedt bescherming op slijtage gevoelige plekken en geeft veel grip.

Het FuelCell Foam

Ongeveer twee jaar geleden werd het FuelCell-platform voor het eerst geïntroduceerd. Het team van New Balance creëerde een foam dat 60% meer rebound biedt dan andere foams. Het FuelCell-dempingsmateriaal in de Rebel v2 geeft dus een grote dosis energie terug. De energie die jij in iedere stap steekt wordt opgeslagen in het dempingsmateriaal. Door deze energie niet op te vangen en te verdelen, maar juist direct terug te geven, ervaar je een energiek en explosief loopgevoel.

Play Video

Ontdek het zelf

New Balance FuelCell Rebel v2

productafbeelding Rebel V2 New Balance
Shop dames

New Balance FuelCell Rebel v2

productafbeelding Rebel V2 New Balance
Shop heren