Skip to main content

explore the trails

New Balance Trail Collectie

In de natuur, klimmen over heuvels, lopen door de blubber en slalommen door het hoge gras. New Balance heeft voor elk avontuur een geschikte trailschoen.
Voor damesVoor heren

People love the idea of adventure in the great outdoors

Trailrunning is eigenlijk het hardlopen op onverharde paden. De essentie is dat je gaat hardlopen in de natuur in plaats van op de weg. Trailschoenen zijn iets zwaarder en steviger ten opzichte van gewone hardloopschoenen voor op de weg. Daarnaast hebben deze schoenen een bepaald noppenprofiel voor extra stabiliteit en grip. Afhankelijk van het type trailrun dat je gaat doen is er een geschikte trailschoen voor jou.

De New Balance Trail Collectie

Fresh Foam X
Hierro

De allrounder

Voor iedereen die graag door de natuur struint, is er de Fresh Foam X Hierro. Een speciale off-road schoen voorzien van een Vibram® Megagrip buitenzool voor optimale duurzaamheid en goede grip. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en de zool is voorzien van de kenmerkende Fresh Foam X demping.

Shop damesShop heren

Fresh Foam X
Trail More

Voor lange trailruns

Met superzachte demping houdt de Trail More je voeten koel en comfortabel. Deze trailrunningschoen heeft een tweedelige Fresh Foam X tussenzool voor uitzonderlijk comfort. De Toe Protect technologie in combinatie met een zool die geschikt is voor elke ondergrond, bieden perfecte bescherming voor je voeten, waar je ook heen gaat.

Shop damesShop heren

FuelCell Summit
Unknown

Voor het snelle werk

De FuelCell tussenzool zorgt voor een goede energieteruggave en een opvallende Hydrohesion profielzool met een Rock Stop Plate zorgt voor uitstekende grip op nat en ruig terrein. Het bovenwerk in bootie-stijl zorgt voor een ondersteunende pasvorm, terwijl de Toe Protect technologie je voeten beschermt tegen scherpe rotsen.

Shop damesShop heren

De New Balance Trail Collectie

Shop damesShop dames