Skip to main content

DON’T WASTE YOUR ENERGY

Nike Air Zoom Pegasus 41

Run In Pegasus

Power up every run with the springy response of Air Zoom in the Pegasus 41.

More Responsive.
More Responsible.

Nike haar meest populaire hardloopschoen aller tijden: de Pegasus. Sinds dag 1 is de Pegasus immens populair omdat het een schoen voor ‘iedereen’ is. De hardloopschoen is allround en is daarbij ideaal voor je dagelijkse run, maar tegelijkertijd ook uitermate geschikt voor je herstelruns of het lopen van een duurloop. Geen wonder dat het de meest populaire hardloopschoen aller tijden is.

13%

more energy return

43%

less planet impact

Shop Nike Pegasus 41

Duurzamere keuze

Nike is bewust bezig met duurzaamheid en het zetten van stappen naar een meer CO2- neutrale productie. De Nike ReactX foam in de Pegasus 41 is ontworpen om de CO2-voetafdruk met minimaal 43% te verminderen dankzij een productieproces dat energiezuiniger is.

Vol energie

Het nieuwe ReactX-foam is een licht, sterk foam-soort voor een soepele en responsieve loopervaring. Het materiaal vangt de impact tijdens de landing op en geeft 13% meer energie terug. Eigenlijk loopt iedere neutrale loper zo weg op de Pegasus 41, of je nu een voorvoet-, middenvoet of haklander bent.

De perfecte pasvorm

Om er verzekerd van te zijn dat de Pegasus de juiste pasvorm heeft is er aan de binnenkant van de schoen een band geïmplementeerd. De band om de midvoet is nog zachter en meer ademend.

Productreview Pegasus 41

De Pegasus 41 heeft dezelfde opvallende uitstraling als zijn voorganger, maar nu met meer comfort en ventilatie voor je voeten. De nieuwste editie van de Pegasus is volledig geüpdatet in zowel zool als bovenwerk. Ben je benieuwd of de Pegasus 41 geschikt is voor jou? Lees de in en outs van het model in onze review.

Lees onze review
Nike Air Zoom Pegasus 41

Dames

Shop dames
Nike Air Zoom Pegasus 41

Heren

Shop heren