Skip to main content

Odlo Blackcomb

De duurzame basislaag voor optimaal lichaamscomfort

Stijlvol en verantwoord

Met de Blackcomb-collectie van Odlo ben je verzekerd van een goede basislaag tijdens het hardlopen in koude temperaturen. Deze collectie thermokleding sluit naadloos aan op het lichaam en zorgt voor behoudt van je lichaamswarmte. Het merk Odlo staat voor het ontwikkelen van duurzame en stijlvolle hardloopkleding. Met de items uit de Blackcomb-collectie blijf je dus warm én draag je een steentje bij aan het milieu.

Shop nu

100% recyclebaar materiaal

Odlo heeft in 2015 een prijs gewonnen: de ISPO Gold Award. Hiermee hebben ze aangetoond dat ze een duurzame en stijlvolle collectie kunnen ontwikkelen. Dit in combinatie met de hoogste normen op het gebied van prestatie en kwaliteit is de Odlo Blackcomb zeker een goede investering.

Slim fit

Odlo Blackcomb heeft een slim fit. Dit betekent dat de kleding nauw aansluit. Dit zorgt ervoor dat je niet belemmerd wordt in jouw beweging en dat je jouw tussenlaag of toplaag er makkelijk overheen kunt dragen. Wanneer je liever iets lossere kleding draagt raden we je aan om een maatje groter aan te schaffen.

Warm en droog

De kleding van de Odlo Blackcomb-collectie zorgt ervoor dat je warm en droog blijft. Dit is ook precies waar deze basislaag voor dient. Ideaal voor in de koudere dagen. De ZeroScent-technologie in het shirt voorkomt nare geurtjes, zodat je fris en comfortabel blijft tijdens je run.

Odlo Blackcomb

Dames

Shop nu
Odlo Blackcomb

Heren

Shop nu