Skip to main content

Be aware of

what you wear

In de Performance Warm Eco-collectie van Odlo komen technologie en duurzaamheid samen. De items zijn voor 100% gemaakt uit gerecyclede stoffen om zo de impact op het milieu te verminderen.

Duurzaam van A tot Z

Odlo streeft ernaar om de beste kledingstukken te creëren voor hardlopers. De Performance Warm ECO basislaag is daar een perfect voorbeeld van. Het shirt, dat ideaal is als basislaag, beschikt namelijk over efficiënte klimaatbeheer. Dankzij de slimme ventilatiezones blijf je je fris en droog voelen tijdens intensieve trainingen. De shirts bevatten 100% gerecyclede materialen, bestaande uit polyester, polyamide en elastaan, alle afkomstige van productieafval. Het nieuwe Eco-assortiment moet duurzaam zijn van A tot Z, inclusief verpakking en labels.

Odlo Performance Warm ECO

Thermoshirt met lange mouwen voor dames

Odlo Performance Warm ECO

Thermoshirt met lange mouwen voor heren

We Care, We Act, We Share

Odlo is geboren in Noorwegen, maar ontwikkeld in Zwitserland. Duurzaamheid heeft altijd al deel uitgemaakt van het DNA van het merk. Het logo, de propeller, vertegenwoordigd ook de 3 kernwaarden van het bedrijf: verantwoordelijkheid, actie en transparantie.

 

Odlo Performance Warm ECO

Tech-talk

The heat stays where you need it

De Performance Warm Eco collectie maakt gebruik van de modernste naadloze technologie. Waar het lichaam gevoelig is voor kou, combineert de organische bodymapping-constructie naadloos isolerende 3D-gebreide structuren, zodat de warmte blijft waar je het nodig hebt. In die zones waar warmteafvoer belangrijk is, verwijderen de gaasstructuren het temperatuuroverschot.

Shop Odlo Performance Warm ECO