Skip to main content

On Cloudgo

Stap in, plug in, game on: de nieuwe Cloudgo gaat een hele nieuwe generatie hardlopers inspireren en stimuleren. Wat hun missie ook is, wat hun doelen ook zijn.

Het is game on

Om jezelf te lanceren in hardlopen, heb je comfort van het volgende niveau, eersteklas reactievermogen en heel veel energie nodig. De On Cloudgo geeft je het allemaal – en nog veel (veel) meer. Ultralicht van gewicht en met een rocker-vorm aan de voorkant voor soepele overgangen.

on cloud go
on cloud go
on cloud go

Level up!

In alle modellen van On vind je de CloudTec-technologie in de zool van de schoenen. Zo ook in de nieuwe Cloudgo. Deze technologie bestaat uit drie verschillende elementen. De unieke Clouds vormen samen de buitenzool. Deze “wolkjes” kunnen zowel horizontaal als verticaal schokken opvangen en maken je landing daardoor extra zacht. CloudTec omvat ook de Speedboard en Helion Foam. Het Helion superfoam over de volledige lengte van de zool zorgt voor reactievermogen zonder comfort op te offeren. Daarnaast zorgt de TPU-speedboard voor een soepele rollende beweging die je verder brengt, met minder pijn en minder blessures.

on cloud go

Elk element is Zwitsers ontworpen

On is opgericht met één doel: zorgen voor een revolutie in de hardloopwereld. In 2010 zijn drie Zwitserse vrienden begonnen met het ontwikkelen van een nieuw soort hardloopschoen, eentje die vooral gericht was op het creëren van een zachte landing en explosieve afzet. Inmiddels is On na ruim tien jaar uitgegroeid tot merk dat wereldwijd verkrijgbaar is. Het ontwerpen van de schoenen (en kleding) vindt nog altijd plaats binnen Zwitserland, want Swiss Engineering is belangrijk voor het merk. Er prijkt niet voor niets op elke schoen een Zwitserse vlag.

On Cloudgo

Dames

Shop nu
On Cloudgo

Heren

Shop nu