Skip to main content

Make Waves.

On Cloudsurfer

Soft cushioning. Smooth ride.

De nieuwe On Cloudsurfer is een allround hardloopschoen geschikt voor de neutrale loper. De Cloudsurfer is een veelzijdige schoen die de snelheid heeft van een echte hardloopschoen en tegelijkertijd het comfort heeft van een trainingsschoen. Deze combinatie maakt de Cloudsurfer zeer geschikt voor snellere tempo’s op korte en middellange afstanden.

Shop damesShop heren

Optimale ondersteuning en ventilatie

Het comfort van de On Cloudsurfer is mede te danken aan het Engineerd Mesh-bovenwerk. Het bovenwerk van de schoen omsluit de voeten zonder te knellen. Het materiaal van het bovenwerk is dichter van structuur dat voor meer ondersteuning zorgt. Naast deze dichte structuur zijn er ook zones waar het materiaal van de schoen meer open is, dit voor een hoog ademend vermogen en goede ventilatie.

Het nemen en geven van energie

De Cloudsurfer kan op een snel tempo gelopen worden mede door de Speedboard. De naam verklapt het al, de speedboard heeft als primaire rol de snelheid van de hardloper verhogen. Het is een plaat dat versterkt is met carbon wat zorgt voor veel responsiviteit en het gevoel dat je bij iedere stap naar voren wordt geduwd. De speedboard is over de gehele lengte van de schoen geplaatst wat zorgt voor het opvangen en teruggeven van energie.

Meer weten over de Cloudsurfer?

Ben je benieuwd of dit model geschikt is voor jou?
Onze productexpert Camille heeft de Cloudsurfer alvast voor je getest. Lees de in en outs van het model in haar review.

Lees onze review

Make Waves With On

Bij het ontwikkelen van de Cloudsurfer is er speciale aandacht geweest voor een duurzame manier van de schoen produceren. De nieuwe Cloudsurfer is gekleurd met een dope-dye-technologie waardoor er 90% minder water wordt gebruikt. Vanuit de gedachten ‘Minder water maken, meer water doneren’ is er een Strava Challenge ontstaan om hard te lopen voor een betere wereld, Make Waves!

Meedoen aan de challenge
On Cloudsurfer

Heren

Shop nu
On Cloudsurfer

Dames

Shop nu