Skip to main content

Monster Chase

Kom naar de winkel, trek een paar On Cloudmonsters aan en vang het monster!

Zoek atleet Edwin de Vries
donderdag 7 april
All4running Flagship Store
Langestraat 83, 1811 JD Alkmaar
van 19.00 tot 21.00 uur

Vang het monster en win

Op 31 maart lanceerde het Zwisterse merk On de gloednieuwe Cloudmonster. Een comfortabele hardloopschoen met monsterlijke cushioning. Een schoen die door sommige lopers gezien kan worden als iets te hoog, iets te zacht, iets teveel energieteruggave en eigenlijk iets te gek. Maar dat is nou juist waar hij voor ontworpen is. Get Weird!

Om dit te vieren organiseren we vanuit onze winkel in Alkmaar een heuse Monster Chase. Kom naar de winkel, trek een paar Cloudmonsters aan om te testen en probeer of je ons monster Edwin de Vries (13-voudig medaillewinnaar op diverse NK’s) kunt verslaan. Via een gedeelde live locatie ga je op jacht naar het monster en weet je hem te verslaan, dan wacht er bij terugkomst in de winkel een verrassing!

On cloudmonster

Wie is het monster?

Edwin de Vries is ex-topatleet, met specialisatie op de lange afstanden. Hij staat in zijn carrière maar liefst dertien keer op het podium van het Nederlands Kampioenschap voor de afstanden van de 5.000 meter tot en met de marathon.

Na de marathon van Berlijn in 2019 stopt Edwin op zijn hoogtepunt. Met een persoonlijk record van 2.13.38 is hij de eerste Nederlander tijdens de race in de Duitse hoofdstad waar Kenenisa Bekele de tweede tijd ooit op de marathon loopt met 2.01.41.