Skip to main content

Ga op avontuur!

Met de Polar Grit X Pro

Beschouw de natuur als jouw speeltuin

De Polar Grit X Pro is een premium outdoor sporthorloge, speciaal gemaakt om elk avontuur aan te gaan. Met een ingebouwd kompas die je de weg wijst, kom je op plekken waar je nog nooit bent geweest. Met een ultra duurzame batterijduur is dit horloge met saffierglas gemaakt voor extreme omstandigheden.

Shop nu
Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro Titan

Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro

Go wherever your heart takes you

Polar Grit X Pro is pionier als het gaat om hartslagmeting. Door de Polar Precision Prime-technologie kan dit horloge jouw hartslag optisch volgen. Met diverse satellietpositioneringssystemen is de Polar uiterst nauwkeurig in het weergeven van informatie.

De Polar Grit X Pro is ook te verkrijgen in een Titan versie. Deze is uitgerust met twee polsbandjes: éen voor sport en de andere voor lifestyle. Polar maakt gebruik van fluorelastomeer, een materiaal dat uiterst geschikt is voor sporten. Ten slotte is dit Titan horloge 15% lichter dan de Polar Grit X Pro.

Polar Grit X Pro

Hellingen en routes

Door de nauwkeurige GPS weet je precies waar je bent en heb je inzicht in stijgings- en hoogteprofielen. Op deze manier weet je precies waar je bent en welke uitdagingen er nog op je staan te wachten.

Polar Grit X Pro

Dezelfde route terug

Met de functie Track Back is jouw startpunt weer terug te vinden. Zo raak je nooit verdwaald en keer je altijd terug naar jouw beginpunt.

Polar Grit X Pro

Daglicht

Weet precies hoe lang het nog licht is met het outdoor sportdashboard. Je ziet hier hoe laat de zon onder gaat en wanneer deze weer opkomt.

Polar Grit X Pro

Energiebronnen

Na je sporten kan je zien welke energiebronnen je hebt verbruikt. Zijn dit vooral eiwitten, koolhydraten of vetten? Daarnaast helpt Fuelwise je gehydrateerd te blijven op de juiste momenten.

Polar Grit X Pro

Kwaliteit van slaap

Met de functies Nightly Recharge en Sleep Plus Stages kun je de kwaliteit van je slaap controleren. Zo kan je precies zien wanneer je in je diepere en lichtere slaapfases bevindt.

Polar Grit X Pro

Militaire standaard

Voldoet aan de militaire normen MIL-STD-810G en is waterbestendig tot 100 meter. Door het saffierglas is het horloge bestand tegen krassen.

Polar Flow

Polar Flow is een online hulpmiddel dat je met jouw horloge kan verbinden. Wanneer je jouw Polar Grit X Pro verbind met Polar Flow heb je inzicht in al jouw statistieken. Het is zelfs mogelijk om trainingen, activiteiten en slaap in te plannen. Met deze tool kan je het meeste uit jouw Polar horloge halen.