Skip to main content

De juiste ondersteuning

voor elke vrouw

De sport-BH’s van Pure Lime

Alles wat je moet weten

Het is vaak even zoeken, maar wanneer je de juiste sport-BH hebt gevonden is dit toch wel erg fijn. In het assortiment van Pure Lime zitten sport-BH’s voor iedere vrouw. Het maakt het zoeken een stuk gemakkelijker wanneer je weet waar je op moet letten.

Bekijk het assortiment van Pure Lime

Uitgelicht

Sport-BH’s geschikt voor hardlopen

Pure Lime heeft genoeg keuze, maar deze twee sport-BH’s zijn ideaal voor hardlopen waarbij je borsten zwaar belast worden. Beide hebben een brede verstevigde rand rondom de cup, een dikke onderband van 3 cm en een brede rugband van 5-6 cm met 3 tot 4 rijen haakjes.

Pure Lime

COMPRESSION BH

De schouderbanden van deze sport-BH zijn niet elastisch, maar wel verstelbaar in lengte. Deze beha heeft kun je doormiddel van een haakje naar elkaar toe brengen.

Shop nu
Pure Lime

ATHLETIC BH

Deze sport-BH met voorgevormde cups is onzichtbaar onder je sportkleding. De bandjes zijn verstelbaar en heeft ook een verstelbare clip tussen de schouderbanden voor extra steun.

Shop nu

Pure lime VS gewone BH

44% van de vrouwen draagt geen sport-BH tijdens het sporten. Wat zonde is, want wanneer je met een gewone BH zou sporten zal deze sneller slijten. Bovendien zal deze niet ademen en rekt hij niet mee. Door de vochtregulerende materialen Coolmax en Tactel Aquator zijn de sport-BH’s van Pure lime zeer comfortabel. Het materiaal is stevig en zorgt voor voldoende borstondersteuning. Pijnlijke en gevoelige borsten na het sporten zijn hiermee verleden tijd.

Pastips

Het is belangrijk dat het comfortabel en juist niet te strak aanvoelt. Daarentegen kan een te losse sport-BH niet het gewenste ondersteunende effect geven en zelfs schuurplekken veroorzaken. Daarom is het extra fijn dat het merk Pure Lime een ruime maatboog heeft al gaat het om sport-BH’s. De kleinste omvangsmaat van de Pure Lime sport-BH is 65 en loopt op tot 100. De sport-BH’s zijn beschikbaar in de cupmaten A tot en met J. Een aantal tips die je helpen er achter te komen of je de juiste maat aan hebt:

  • Spring of loop tijdens het passen, zo weet je of de sportbeha genoeg ondersteunt;
  • Wanneer je nog 1 vinger onder de onderband kunt schuiven zit hij strak genoeg;
  • Doe tijdens het passen twee armen omhoog. Wanneer de onderband omhoog schuift heb je een kleinere omvang nodig.

Wist je dat bijna alle vrouwen verschillende borsten hebben? Daarom is het ook nodig om de bandjes van je sportbeha afzonderlijk van elkaar af te stellen.

Pure Lime

Voel je fijn en vrouwelijk

De wow-factor van de sport-BH’s van Pure Lime zit hem in de vrijheid en het goed voelen over jezelf. Zelfverzekerdheid en vrouwelijkheid zijn zeer belangrijk voor Pure Lime. Als vrouw presteer je de hele dag door, niet alleen tijdens het sporten. Daarom ziet Pure Lime sporten ook als een uitlaatklep. Even ontspannen en nergens aan denken. Daar moet je sport-BH aan bijdragen en niet in tegenwerken.

Pure Lime

sport-BH's
Shop nu