Skip to main content

Optimaal presteren met sportvoeding

Qwin sportvoeding

Het gebruik van sportvoeding kan bijdragen aan het verbeteren van jouw hardloopprestaties. Bij aanschaf van een paar hardloopschoenen ontvang je nu tijdelijk een gratis QWIN PeptiPlus-sachet.

Bevalt het gratis QWIN-product jou? Profiteer dan van een tijdelijke aanbieding!

Voor QWIN-gels geldt nu: 3 voor de prijs van 2!

Naar actie

Wat kan sportvoeding voor jou betekenen?

Je gebruikt sportvoeding altijd als aanvulling op je basisvoeding. Met je basisvoeding zorg je er namelijk voor dat je de essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Als je een lang stuk gaat hardlopen, denk hierbij aan loopjes die langer duren dan 1 uur, heb je vaak extra energie nodig om het vol te kunnen houden. Sportvoeding neem je om te voorkomen dat je energievoorraad op raakt en om te zorgen dat je genoeg brandstof in je lichaam hebt om je run af te kunnen maken.

Gels, drankjes en repen

Sportgel is onder veel hardlopers een bekende soort sportvoeding. Een gelletje gebruik je om tijdens het hardlopen je koolhydraten aan te vullen en energie te tanken. Het is als het ware instant benzine voor je spieren. Je neemt gels makkelijk mee en kunt ze het beste innemen met een beetje water.

Sportdrank kun je op verschillende momenten gebruiken: voor je run zodat je genoeg energie hebt, tijdens je run om je energieniveau op peil te houden of na je run om je herstel te bevorderen.

Ook met repen kun je alle kanten op. Deze zijn iets lastiger om tijdens het hardlopen te eten, maar kun je in principe voor, tijdens of na je run gebruiken voor het aanvullen van je koolhydraatvoorraad.

Shop sportvoeding

Tijdelijke korting op QWIN-sportvoeding

Bevalt het gratis QWIN-product jou? Profiteer dan van een tijdelijke aanbieding! Voor QWIN-gels geldt nu: 3 voor de prijs van 2!

QWIN-gels: 3 voor de prijs van 2!

Shop nu
Qwin