Skip to main content

Ronhill

Tech

Technische kleding die jouw doelen helpen te bereiken

Shop nu

Altijd beter

Het doel van Ronhill is om hun kleding altijd te blijven verbeteren. Dit doen ze door te leren van de vorige ontwerpen. Zo blijft Ronhill innoveren om de beste producten voor de hardloper te maken. Door de technische kleding van de Ronhill Tech collectie heb je bijvoorbeeld de ruimte om alles mee te kunnen nemen.

Voeding binnen handbereik

Wanneer je lange afstanden loopt is het belangrijk om voldoende koolhydraten tot je te nemen. Met deze short heb je voeding binnen handbereik.

Ronhill Tech
Ronhill Tech

Plaats voor je
waardevolle spullen

Wanneer je jouw mobiel graag bij je houdt tijdens het hardlopen is het handig om hem goed en veilig op te kunnen bergen in een vak waar hij ook daadwerkelijk inpast. Dit geldt ook voor andere waardevolle spullen zoals je sleutels of passen.

Ronhill Tech

Wist je dat?

Wist je dat de oprichter van het merk Ronhill, Dr. Ron Hill, 19.032 dagen achter elkaar heeft hardgelopen? Met de komst van de Ronhill Tech-collectie kan het daar in ieder geval niet meer aan liggen. Wat gaat jouw nieuwe record zijn?

Ronhill Tech

Ronhill Tech

Ronhill Tech is een erg gewaardeerde collectie door zijn gebruikers. Deze producten zijn gemaakt van stoffen met een hoogwaardige kwaliteit. Dit niet alleen, want er zijn ook innovatieve functies aan de kleding toegevoegd. Dit allemaal met behulp van 50 jaar ervaring van hardlopers.

Ronhill Tech

Heren

Shop nu
Ronhill Tech

Dames

Shop nu