Skip to main content

In balans over de weg

Salomon

Sonic 4 Balance

Shop nu

Je nieuwe trainingsmaatje voor elke dag

Op de Salomon Sonic 4 Balance ervaar je de juiste combinatie van comfort, demping en reactiviteit. De schoenen zijn licht genoeg om je vooruit te stuwen, maar bieden tegelijkertijd de ondersteuning die nodig is bij het hardlopen van langere afstanden op de weg. Neutrale lopers vinden in de Salomon Sonic 4 Balance een betrouwbare trainingspartner.

Salomon Sonic 4 Balance

Op volle kracht vooruit

De gleuf in het midden van de slijtzool van de Salomon Sonic 4 Balance is gepositioneerd om te ondersteunen bij de afwikkeling. Hij houdt je in balans zonder dat je extra inspanning hoeft te leveren. Het zachtere mesh bovenwerk met verstevigde panelen moet ervoor zorgen dat de voeten goed op hun plek blijven zitten. De rubberen onderzool zorgt voor grip op de weg.

Salomon Sonic 4 Balance

Minder spierpijn

Het dempingsmateriaal in de Salomon Sonic 4 Balance heeft als doel spierpijn te verminderen. Het Optivibe foam vangt zoveel mogelijk schokken op, zonder in te leveren op responsiviteit. Daardoor helpt de schoen je alsnog om bij elke stap krachtig te kunnen afzetten. Zo kun je lange duurlopen goed volhouden en zijn de schoenen ook geschikt voor snellere tempo’s waarbij responsiviteit goed van pas komt.

Grip op de weg

Salomon staat bekend om de trailschoenen en heeft daardoor veel expertise op het gebied van stevige zolen die je voeten goed aan de grond houden. Zoals je gewend bent van Salomon, heeft ook de Sonic 4 Balance een rubberen slijtzool met de Contragrip-technologie. Deze zorgt ervoor dat je zowel bij een droge als natte ondergrond grip op de weg houdt.

Salomon Sonic 4 Balance
Salomon Sonic 4 Balance

DAMES

Shop nu
Salomon Sonic 4 Balance

HEREN

Shop nu