Skip to main content

Salomon

Trail

Verken nieuwe plekken met de items van Salomon

Welke trailschoenen passen bij jou?

Iedere trailrunner heeft andere eisen tijdens het aanschaffen van een trailschoen. Hierbij zijn de afstanden, ondergrond en snelheid belangrijke factoren. Grofweg kan je de trailschoenen van Salomon indelen in drie categorieën.

Salomon Sense Ride 3

Geschikt voor: allround

Allround betekent voor alles geschikt. Of je nu van plan bent om op snelheid te lopen of van plan bent om een lange tocht te maken door de natuur dan is de Sense Ride van Salomon jouw partner.

Salomon Wildcross

Geschikt voor: snelheid

Kies jij altijd het hazenpad? Voor de snelheidsduivel heeft Salomon de crossmodellen ontwikkeld zoals de wildcross, de speedcross en de supercross.

Salomon Ultra Glide

Geschikt voor: lange afstanden

Voor langere afstanden, zoals ultra’s, is het belangrijk dat je comfortabel over de paden kan lopen. Hier kan de Ultra Glide van Salomon jou ondersteunen.

Salomon trailcollectie

Salomon Ultra Glide

Trailschoenen zijn onmisbaar tijdens jouw trailavontuur. Een trailschoen die uiterst geschikt is voor de lange afstandtrails is de Ultra Glide van Salomon. Door het lichtgewicht schuim van EVA een OBC ervaar je een krachtige energieteruggave. Op deze manier kan je makkelijk de natte, droge, harde en losse ondergronden begaan.

Shop de Ultra Glide
Salomon trailcollectie

Salomon Madcross

Naast de Speedcross en de Supercorss is er ook nog de Madcross in de crossfamilie. De Salomon Madcross is geschikt voor alle terreinen die je gaat trotseren. Zodra je deze trailschoen aan hebt zal je voelen dat deze goed aansluit en het bovenwerk rekbaar is. Dit maakt de schoen comfortabel. De contactgrip-slijtzool zorgt ervoor dat je een duurzame trailschoen hebt waarmee je de steun hebt die je nodig hebt.

Shop de Madcross

Blijf gehydrateerd

Tijdens een trail kan je lange afstanden afleggen. Dan is het wel lekker om wat te drinken voor onderweg bij je te hebben. In dit Sense Pro 5 vest van Salomon zitten twee soft-flasks van 500ml bijgeleverd. Deze passen in de voorvakken waar ze voor gemaakt zijn. Voor deze vakken zitten kleinere vakjes waar je items in kan doen waar je snel en gemakkelijk bij wilt. Verder heb je achterin het vest nog ruimte voor een jasje. Zo hoef je jouw jasje wanneer je deze uit wilt doen niet om je eigen lichaam te dragen.

Shop rugtassen
Salomon trailcollectie

Nieuwe collectie van Salomon

Het model op de foto draagt een waterdicht jack. Hier zit hoogwaardig Pertex in verwerkt. Dit materiaal is ook nog eens winddicht en licht van gewicht. Dit jack is te dragen over rugzakken en drinksystemen dragen tot en met 12 liter. Wanneer het warmer wordt is het jack weg te stoppen in een van de vele rugzakken van Salomon.

Shop jacks

De short die wordt gedragen heeft een aansluitende binnenbroek met een los vallende buitenbroek er overheen. De binnenbroek kan makkelijk vuil en zand tegenhouden die tijdens jouw trail opspatten om schuurplekken te voorkomen.

Shop shorts
Salomon trailcollectie