Skip to main content

Saucony Endorphin

Unbelievably fast. Endless potential.

Your edge on race day

De Saucony Endorphin Pro 2 is ontworpen om jou te helpen je race pace stap voor stap te verbeteren. Deze lichtgewicht wedstrijdschoenen hebben meer hielondersteuning dan de eerste Pro. Hierdoor kun je een stabiele race lopen terwijl je jouw ogen op de finish houdt. En door het PWRRUN PB-foam en de carbonplaat kom je er sneller dan ooit tevoren.

Saucony Endorphin Pro 2

Rollend naar een nieuw PR

De SpeedRoll-technologie omvat de buiging van de voorvoet. Hiermee wordt de afwikkeling van de voet gestimuleerd en dit geeft je het gevoel dat je vooruit gestuwd wordt.

Saucony Endorphin Pro 2

Snelste bij de finish

Saucony weet dat het foam om de carbonplaat heen minstens zo belangrijk is. De Pro 2 beschikt over PWRRUN-PB-foam dat meer demping geeft waardoor je race moeiteloos aanvoelt.

Saucony Endorphin Pro 2

New, winning fit

Het bovenwerk is geïnspireerd op het bovenwerk van een atletiek-spike. De verbeterde hielondersteuning en het vernieuwde vetersysteem zorgt voor nog een betere pasvorm.

Saucony Endorphin Speed 2

Your go to, anytime.

Ook dit seizoen komt Saucony met een volledige collectie. De Endorphin-collectie is ontwikkeld zodat er voor iedere hardloper een passende schoen bestaat. De Endorphin Speed en Shift krijgen een verbeterde, tweede editie. Met zijn ultralichte PWRRUN-PB-demping en responsieve nylon plaat, het is duidelijk dat de Endorphin Speed 2 alles kan. Van een tempo run tot een lange afstand, van trainingen tot wedstrijddagen, de Endorphin Speed 2 staat voor je klaar.

Shop Endorphin Speed 2

Het verschil

Wat is het verschil tussen de Endorphin Pro 2 en de Speed 2? Het grootste verschil is de carbonplaat. De Pro 2 is voorzien van een carbonplaat en wordt ingezet als wedstrijdschoen. Dankzij deze carbonplaat is de Pro 2 responsiever dan de Speed 2. De Speed heeft in plaats van een carbonplaat een nylon plaat en is meer geschikt voor snelle kortere afstanden. Hierdoor wordt de Speed 2 meer gezien als trainingsschoen.

Speed & Comfort. The ultimate combo.

Ben je meer op zoek naar een hardloopschoen die geschikt is voor je alledaagse trainingen? Dan is de Endorphin Shift 2 misschien wat voor jou. Het combineert een hoog voetbed van PWRRUN-demping met de voortstuwende Speedroll-technologie die we kennen uit de Pro. Zo kun jij meer uit elke stap halen.

Saucony Endorphin Shift 2
Saucony Endorphin Pro 2

Endorphin Pro 2

Shop nu
Saucony Enorphin Speed 2

Endorphin Speed 2

Shop nu
Saucony Endorphin Shift 2

Endorphin Shift 2

Coming soon!