Skip to main content

Meet the

Saucony

Endorphin-collectie

De hardloopschoenen waar iedereen het over heeft; de Saucony Endorphins. Met de Endorphin-serie brengt Saucony nieuwe technologie naar een heel nieuw niveau. Na jaren van onderzoek zijn hier drie hardloopschoenen uitgekomen. De Endorphin Shift, Endorphin Speed en Endorphin Pro. De Shift voor je dagelijkse run, de Speed voor snelle tijden op kortere afstanden en de Pro om PR’s te verpletteren.

Shop jouw Endorphins
Max cushioning. Full speed.

Endorphin Shift

De Endorphin Shift combineert een comfortabele PWRRUN-demping met zorgvuldig ontworpen stabiliteitsfeatures om jou een moeiteloze run te bieden. Deze neutrale schoenen zijn geschikt voor hardlopers van ieder niveau. De Speedroll-technologie begeleidt jou tijdens snelle feel good runs die je iedere dag van de week kunt lopen. Hierdoor voelt het bijna alsof de schoenen al het werk al voor je doet.

Shop de Endorphin Shift
Roll forward, faster.

Endorphin Speed

Of je nu begint aan een tempo training of aan de start staat op race day, de Endorphin Speed zorgt ervoor dat je alles uit stappen haalt. Deze neutrale wedstrijdschoenen zijn geschikt voor hardlopers die een hoger tempo willen behalen en langer willen aanhouden. De Endorphin Speed bevat een semi-rigide nylon plaat en combineert dit met ultralicht en verende PWRRUNPB- demping. Loop met gemak een stuk sneller.

Shop de Endorphin Speed

Race like a pro

De Saucony Endorphin PRO is ontwikkeld door en voor atleten. Bij Saucony zijn ze ervan overtuigd dat ze de ideale balans tussen snelheid en minimaal energieverlies gevonden hebben.

coming soon!

Saucony Endorphin

Rollend naar een nieuw PR

De SpeedRoll-technologie omvat de buiging van de voorvoet in combinatie met een geometrische slijtzool. Hiermee heb je goede grip en wordt de afwikkeling van de voet gestimuleerd. Dit geeft het gevoel dat je vooruit gestuwd wordt.

Saucony Endorphin

Het winnende team

Hoewel bewezen is dat een carbon-plaat in de tussenzool resulteert in records, weet Saucony dat het foam eromheen minstens zo belangrijk is. De Endorphin Pro beschikt over PWRRUN-PB foam dat meer demping geeft waardoor je race (bijna!) moeiteloos aanvoelt.

Saucony Endorphin

De juiste fit voor jou

Het bovenwerk is geïnspireerd op het bovenwerk van een atletiek-spike. De Endorphin heeft een bovenwerk van FORMFIT-materiaal. Dit materiaal is zo dun en licht mogelijk gehouden zodat jij optimaal kunt presteren tijdens race day.

Terugkijken

Q&A met Saucony's Product Line Manager

Speciaal voor All4running kroop Saucony's Product Line Manager Vincent Harder achter de camera om vragen te beantwoorden over de Endorphin-collectie. Via de onderstaande button kun je de video terugkijken.

Q&A bekijken