Skip to main content

YOUR BEST IS YET TO RUN.

Saucony Endorphin Elite

Shop damesShop heren

Pushing yourself takes courage

Maak je klaar om je grenzen te verleggen – deze schoenen zijn gebouwd om barrières te doorbreken. De Endorphin Elite is een raceschoen met turbocompressor, nieuw ontwikkeld superfoam en koolstofplaat om je moeiteloos sneller door elke afstand te loodsen.

Saucony Endorphin Elite

RIDICULOUS REBOUND

Het nieuwe superfoam genaamd PWRRUN HG zorgt voor meer rebound dan ooit te voren. Dit superfoam is exclusief ontworpen door Saucony voor deze Endorphin Elite. In combinatie met de unieke carbon plaat, die vier inkepingen bevat voor soepele overgangen, zorgen deze schoenen voor de meeste energieteruggave uit de Endorphin-collectie.

Saucony Endorphin Elite

SPEEDROLL

De Endorphin Elite maakt net zoals de andere Endorphin modellen gebruik van de SPEEDROLL-technologie. Dit omvat de buiging van de voorvoet in combinatie met de geometrische slijtzool. Hiermee heb je goede grip en wordt de afwikkeling van de voet gestimuleerd. Dit geeft het gevoel dat je vooruit gestuwd wordt.

Saucony Endorphin Elite

A FIRST TIMER

Voor de eerste keer werkt Saucony met een gecombineerd mesh en knit bovenwerk. Dit is ademend, lichtgewicht en vormt zich als een sok rondom je voeten. Rond de middenvoet is er een stevige band geplaatst en deze loopt door tot onder de carbonplaat. Dit zorgt voor een goede lockdown waardoor je voet niet zal schuiven.

Saucony Endorphin Elite

Een shot endorfine

De Saucony Endorphin collectie is een serie hardloopschoenen die zich richt op prestaties en snelheid. De schoenen zijn ontworpen om atleten sneller te laten lopen en een efficiëntere loopstijl te bieden. Elk model binnen de Endorphin-collectie heeft unieke eigenschappen en technologieën. De Saucony Endorphin Pro 3 en Elite zijn wedstrijdschoenen met carbonplaat, terwijl de Endorphin Speed 3 de temposchoen is met een nylonplaat. Maar er is meer. Heb je een rustige duurloop op de planning staan? Kies dan voor de Saucony Endorphin Shift 3 met extra veel PWRRUN foam.

Lees meer
Saucony Endorphin Elite

Dames

Shop nu
Saucony Endorphin Elite

Heren

Shop nu