Skip to main content

Saucony Test & Win

Loop samen met ons op de nieuwste Saucony Ride 15 en wie weet kun jij een paartje mee naar huis nemen. ⁠

Zaterdag 30 april
Start 09:00 uur
All4running Flagship Store
Langestraat 83, 1811 JD Alkmaar
Test de nieuwe Saucony Ride 15
Ontbijtje achteraf wordt verzorgd

Samen hardlopen, daarna ontbijten

De volledig vernieuwde Ride 15 is het perfecte voorbeeld van wat er gebeurt als zachtheid, de juiste pasvorm en een licht gewicht samenkomen.⁠ De Saucony Ride wordt al jaren gezien als een classic daily trainer die stabiel is, allround te gebruiken is en verder weinig “toeters en bellen” heeft.

Tijdens het Test Event op zaterdag 30 april gaan we natuurlijk dit nieuwe model uitproberen. De training wordt verzorgd door Loopgids Maarten wat garant staat voor een leuke én leerzame run. Dat niet alleen, je ontvangt namelijk een gratis hardloopshirt van Saucony en onderweg zal er nog een verrassing op je te wachten staan. Na afloop kun je even bijkomen in de winkel waar een ontbijtje voor je klaar staat.

Vraag het de pro!

Heb jij altijd al willen weten hoe een topatleet traint, hoe je het beste om kunt gaan met blessures en vraag jij je af welke tips hij of zij aan jou kan geven? Dan is dit je kans. Tijdens het Saucony Test Event loopt Nederlands kampioen én Olympisch marathon atleet Khalid Choukoud met ons mee. Hij is aanwezig om antwoord te geven op al jouw hardloopvragen.

Saucony test evenement Khalid Choukoud