Skip to main content

Saucony

Guide 14

Shop nu

Comfortabele begeleiding

Ken je de Saucony Ride 14 al? Maak kennis met zijn broertje, de Guide 14. De Saucony Guide 14 is ontworpen voor overpronerende lopers en is goed te gebruiken bij het lopen van lange afstanden. De 14e editie is wat lichter dan zijn voorganger en heeft nog steeds het vertrouwde PWRRUN-demping voor comfortabele begeleiding.

Zacht gevoel

In de tussenzool zit het PWRRUN-materiaal verwerkt. Dit geeft effectieve demping en verdeelt de druk over de voeten. Het materiaal geeft een goede balans tussen demping, bescherming en een responsief gevoel.

Guide 14

Elke stap vol zekerheid

Aan de binnenzijde van de zool is het TPU Guidance Frame geplaatst. Dit frame voorkomt dat je voeten tijdens het hardlopen naar binnen kantelen. Daarnaast zorgen de 3D-engineered overlays in het bovenwerk voor extra stabiliteit.

Guide 14

Perfecte pasvorm

Zoals we van meerdere Saucony-schoenen gewend zijn, heeft ook de Guide 14 een bovenwerk met FORMFIT. Deze technologie past zich aan naar je voeten en zorgt dus voor een persoonlijke pasvorm. Daarnaast is de Saucony Guide 14 verbeterd in zijn pasvorm rondom de hiel.

Moeiteloos hardlopen

Bij Saucony staat comfortabel hoog in het vaandel, daarom voeren ze dit door in alle schoenen die ze maken. De Saucony Ride 14 lijkt op de Saucony Guide 14, echter heeft deze schoen geen correctie. Je zou kunnen zeggen dat het broertjes van elkaar zijn. Door het heerlijke zachte gevoel van Saucony kan jij moeiteloos hardlopen.

Shop de Sacuony Ride 14
Saucony Guide 14

Dames

Shop nu
Saucony Guide 14

Heren

Shop nu