Skip to main content

Saucony Hurricane 24

The Feeling of A Better Foam

Shop damesShop heren

Max Foam. Max Cushioning.

De Saucony Hurricane 24 is de nieuwste aanwinst van de populaire Hurricane-collectie van Saucony. De Hurricane is een schoen speciaal ontworpen voor de (over)pronerende hardloper en biedt maximaal comfort en bescherming. Ga voor een compleet nieuwe hardloopbeleving met deze comfortabele en ultiem zachte allround stabiliteitsschoenen.

Shop Saucony Hurricane 24

Superieur comfort

De Hurricane 24 bestaat niet uit één, maar uit maar liefst twee tussenzolen. Door het hoogwaardige PWRRUN PB-foam en het PWRRUN-foam ervaar je nog meer comfort en stabiliteit tijdens je dagelijkse trainingen. Met de Hurricane 24 loop je je dagelijkse kilometers op een comfortabele en aangename manier.

Ultieme ondersteuning

De Hurricane 24 is een antipronatie hardloopschoen voor iedere dag en geeft  je de juiste ondersteuning tijdens het hardlopen. Dankzij de CenterPath-technologie geniet je van extra stabiliteit en dat zorgt voor een ongeëvenaard ondersteunend gevoel. De Hurricane 24 is klaar om jou te ondersteunen tijdens ieder hardloopavontuur.

Duurzame slijtzool

Of je nou op pad gaat voor een 5km of een wat langere duurloop; de Hurricane 24 Van Saucony kan het allemaal. De Hurricane 24 slijtzool is gemaakt van duurzaam XT900-rubber, aangebracht op de meest strategische plaatsen, zodat je kilometerslang stabiel, efficiënt en met veel grip kunt lopen.

Benieuwd of de Saucony Hurricane 24 bij jou past?

De Hurricane 24 is de nieuwste stabiliteitsschoen van Saucony. De Hurricane hardloopschoenen hebben een maximale demping en zijn voorzien van het hoogwaardige en uiterst responsieve PWRUN PB-foam. Onze productexperts hebben de Hurricane 24 hardloopschoen voor je getest en nemen je graag mee in alle ins and outs van het model. Wil je meer weten over deze schoen? Lees er alles over in deze review.

Lees productreview Hurricane 24
Saucony Hurricane 24

Dames

Shop nu
Saucony Hurricane 24

Heren

Shop nu