Skip to main content

100 smiles per hour

Saucony Triumph 22

The Feeling of A Better Foam

Shop damesShop heren

Ontdek de Saucony Triumph 22

De Saucony Triumph 22 is de nieuwste aanwinst van de ongekend populaire Triumph-collectie van Saucony. De Triumph 22 is een schoen met maximale demping die gebruik maakt van PWRRUN PB superfoam. PWRRUN PB foam is het allerlichtste foam die Saucony ooit heeft gemaakt. Ga voor een compleet nieuwe hardloopbeleving met deze comfortabele en ultiem zachte allround hardloopschoenen.

Superieur comfort

De Triumph 22 is perfect uitgebalanceerd en biedt door een breder platform een betere stabiliteit. Dankzij het innovatieve PWRRUN PB foam loop je je dagelijkse kilometers op een comfortabele en aangename manier.

Responsief loopgevoel

Ervaar een reactieve hardloopschoen die je bij iedere stap meer en meer energie geeft. Het PWRRUN PB foam in de zool biedt maximale energieteruggave en uitstekende vering. Bovendien biedt de Triumph extra comfort met de PWRRUN+ inlegzool, die een extra laag demping toevoegt.

Alledaags draagcomfort

Of je nou op pad gaat voor een 5km of een wat langere duurloop; de Triumph 22 kan het allemaal. Het moderne design en de aangename pasvorm maken de Triumph 22 van Saucony de ideale schoen voor iedere dag.

Benieuwd of de Saucony Triumph 22 bij jou past?

De Triumph 22 is de nieuwste trainingsschoen van Saucony. Dit is de ultieme lange-afstandsschoen, omdat het PWRRUN PB superfoam veel demping en energieteruggave heeft. Daardoor loop je makkelijk en met minder vermoeide benen na afloop. Haal het beste uit iedere stap met deze allround hardloopschoen. Onze productexperts hebben de Triumph 22 hardloopschoen voor je getest en nemen je graag mee in alle ins and outs van het model. Door het lezen van de productreview weet je zeker of de nieuwste Triumph bij jou en je loopstijl past. 

Lees productreview Triumph 22
Saucony Triumph 22

Dames

Shop nu
Saucony Triumph 22

Heren

Shop nu