Skip to main content

Kortingen tot aan de finishlijn

Profiteer van 28 september tot en met 9 oktober van de kortingen op hardloopschoenen, kleding, sportondergoed, accessoires en sportvoeding. De kortingen lopen op tot wel 60%!

60

Bekijk alle Shopping Marathon Deals

Hardloopschoenen

Een marathon kun je niet lopen zonder een goed paar hardloopschoenen. Profiteer tijdens de Shopping Marathon van kortingen op merken als adidas, Brooks, Karhu en meer.

Extra korting op ASICS

Met kortingscode asics2023sm ontvang je 20% extra korting op geselecteerde ASICS producten. Deze kortingscode is geldig tot en met maandag 9 oktober 23:59 uur en alleen geldig op geselecteerde ASICS artikelen. Dit zijn de artikelen die via onderstaande link te vinden zijn.

Kortingscode:

asics2023sm

Shop geselecteerde ASICS artikelen

Hardloopkleding

Race Day is here. Je wilt de beste outfit voor de snelste tijden. Profiteer tijdens de Shopping Marathon van kortingen op merken als Mizuno, Odlo, Craft en meer.

Shop damesShop heren

Uitgelichte deals

30% korting

Deze adidas Adizero Adios Pro 3 is tijdelijk afgeprijsd met 30% korting. Ga voor nieuwe records op deze supersnelle schoenen.

Shop nu

Garmin met korting

Presteer beter met een hartslagmeter. Een sporthorloge geeft je gedurende de training en in rust feedback over je prestaties.

Bekijk deals

20% korting

De ASICS Gel Kayano 30 is tijdens de Shopping Marathon met 20% korting verkrijgbaar. een betrouwbare antipronatie allround hardloopschoen.

Shop nu

Sportvoeding

Sportvoeding geeft je de energie die je nodig hebt om door te kunnen blijven lopen. Alvast inslaan voor je volgende marathon? Profiteer dan nu van kortingen tot wel 30% op de merken SIS, Powerbar, QWIN en meer.

Sportvoeding