Skip to main content

Schoenen die je coachen

Under Armour
HOVR MACHINA

Meer dan alleen hardloopschoenen

Met de Under Armour HOVR Machina investeer je niet alleen in een paar schoenen, maar ook in een persoonlijke coach. Via Bluetooth kun je je schoenen verbinden met je telefoon en de Under Armour MapMyRun app. Die helpt je om aan de hand van je run-data een betere hardloper te worden.

UA HOVR & MapMyRun

Alle schoenen binnen de Under Armour HOVR-collectie bevatten de mogelijkheid om verbinding te maken met de Under Armour MapMyRun app. Wanneer je dat doet, krijg je toegang tot verschillende soorten data. Diezelfde data gebruikt de app om je tijdens je runs te coachen en zo het risico op blessures te verkleinen. Op die manier zijn je schoenen niet gewoon schoenen, maar ook je persoonlijke hardloopcoach.

Lees meer over UA HOVR

Comfort + snelheid = Under Armour HOVR Machina

Under Armour HOVR Machina

Zacht comfort

De Under Armour HOVR Machina is een model voor neutrale lopers. De schoenen bevatten HOVR foam, dat ervoor zorgt dat je de energie die je in de schoenen stopt, weer terugkrijgt. Daardoor voelt het hardlopen licht en comfortabel. Onder de hiel van de schoenen zitten stukjes carbon, die de schoenen nog responsiever maken.

Snelle afwikkeling

Door de Pebax-plaat in de schoenen wordt je tijdens het rennen vooruit gestuwd en voelt het afwikkelen sneller. Ook het lichtgewicht bovenwerk draagt bij aan de snelheid. Versteviging in de hiel zorgt ervoor dat je voeten goed in de schoenen blijven zitten waardoor het lopen stabiel aanvoelt. Het model is door de stevige slijtzool goed geschikt voor ontspannen runs op de weg.

Under Armour HOVR Machina

DAMES

Shop nu
Under Armour HOVR Machina

HEREN

Shop nu