Flagship Store Alkmaar

All4running Flagship Store Alkmaar
!De All4running Flagship Store is spectaculair vernieuwd en uitgebreid.
Kom langs in de hardloopspeciaalzaak van de toekomst.

Meer over opening nieuwe winkel

Openingstijden

Op zondag 21 april (Eerste Paasdag) gesloten.

Maandag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: 9.30 - 18.00
Woensdag: 9.30 - 18.00
Donderdag: 9.30 - 21.00
Vrijdag: 9.30 - 18.00
Zaterdag: 9.30 - 17.00
Zondag: 12.00 - 17.00

Loopanalyse

Bij All4running tillen we het schoenen aanmeten naar een hoger niveau. In de winkel ligt een atletiekbaan van 20 meter met daarin onze Shoe Advisor-scantechnologie. Hiermee registreren we, met behulp van meer dan 16000 sensoren, de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis hiervan kunnen onze adviseurs een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven. Maak een afspraak voor een gratis loopanalyse!

Maak een afspraak

Winkel

De All4running Flagship Store maakt van het completeren van je hardloopuitrusting een beleving. De winkel, gevestigd in de binnenstad van Alkmaar, is de grootste hardloopspeciaalzaak van Nederland.

In de All4running Flagship Store vind je de Shoe Advisor, waarmee de specialisten van All4running jou het meest betrouwbare schoenadvies kunnen geven. Ook vind je er de nieuwste collecties kleding van de A-merken op gebied van hardlopen. De winkel voorziet ook in een groot aanbod aan sporthorloges, hardloopaccessoires en sportvoeding.

Assortiment

In de All4running Flagship Store wordt gewerkt volgens een vernieuwend concept. Het schoenadvies dat wordt verstrekt naar aanleiding van een loopanalyse op de Shoe Advisor wordt gekoppeld aan de grote online voorraad van All4running. Op die manier kan het meest geschikte paar hardloopschoenen worden uitgekozen, ook nog eens in de kleur die de voorkeur heeft. Het schoenadvies wordt dus niet enkel gebaseerd op de in de winkel aanwezige voorraad. Het voor jou perfecte paar schoenen wordt de volgende werkdag gratis thuisbezorgd.

Ook kun je in de winkel terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan hardloopkleding, hardloopondergoed, hardloopaccessoires en elektronica. Zowel de beleving, deskundigheid als het assortiment maakt voor iedere hardloper een bezoek aan de All4running Flagship Store waard.

logo_runningshop_footer