Skip to main content
Events

All4running start cursus ‘Beginnen met hardlopen’

door 17 augustus 2014december 6th, 2017No Comments

1408_Startenmethardlopen-(2)

Wil je beginnen met hardlopen? All4running start een unieke 10-weekse cursus voor slechts € 30.  

Een vernieuwd concept, startend vanuit de All4running Flagship store in Alkmaar, maakt het mogelijk om op een leuke, gezonde en laagdrempelige manier binnen 10 weken kennis te maken met de loopsport. In die weken bouw je op van 0 naar 5 kilometer hardlopen onder professionele begeleiding van loop- & conditietrainers, een personal trainer, een voedingsdeskundige en een fysiotherapeut.

Looptechniek, herstel, voeding en krachtoefeningen zijn facetten die onder prima aan bod komen in deze cursus. Trainingen worden aangeboden op zowel de zaterdagochtend als woensdagavond. Enthousiaste ervaren trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag en/of woensdag op voor een energieke training in het park, bos en zelfs een keer in de duinen. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter.

De trainingen vinden plaats op zaterdag van 09.00 tot 10.30 uur en op woensdag   van 19.00 tot 20.30 uur. De eerste training is op zaterdagochtend 30 augustus. Elke training bestaat uit een warming-up, afwisselend kernprogramma en een cooling-down. Ook ontvang je een schema, in de vorm van ons e-book, voor de doordeweekse training. Naast de training zal er aandacht worden besteed aan blessurepreventie en voeding.

Ben jij er ook bij zaterdag 30 augustus? Stap die drempel over, want lopen is leuk! Aanmelden kan via [email protected]. Kosten voor de gehele cursus bedragen € 30. Daarvoor ontvang je ook nog eens een functioneel hardloopshirt.