Skip to main content
Nieuws

Binnenkort in Amsterdam: de All4running Shoe Advisor

door 19 december 2014december 6th, 2017No Comments

All4running Amsterdam

All4running breidt uit naar Amsterdam. In de hoofdstad worden komend voorjaar de deuren geopend van de tweede fysieke winkel: de All4running Shoe Advisor.

De All4running Shoe Advisor wordt in meerdere opzichten een unieke winkel. Alleen al de locatie zal tot de verbeelding spreken van vele hardlopers. De All4running Shoe Advisor is gelegen aan de westelijke ingang van het Vondelpark, één van de meest populaire trainingslocaties van Nederland. Mede daarom wordt de winkel een ontmoetingsplek voor hardlopers. Zo is het mogelijk om je persoonlijke bezittingen op te bergen in een locker en vervolgens een run in het Vondelpark te doen.

Tweede Shoe Advisor in Nederland
De nieuwe winkel draagt niet zonder reden de naam All4running Shoe Advisor. Speerpunt is de unieke techniek die All4running op deze locatie presenteert. In de winkel liggen ruim 20 meter lange atletiekbanen met een ingebouwd scansysteem dat jouw voeten en manier van lopen tot in detail analyseert. Deze scanplaten, met 16.000 sensoren die 500 meetpunten per seconden registreren, maken het meest betrouwbare en onderbouwde schoenadvies. De Amsterdamse vestiging is na de All4running Flagship Store in Alkmaar de tweede winkel in Nederland die van deze techniek gebruikmaakt.

Ook in andere opzichten is de All4running Shoe Advisor vernieuwend. Zo wordt op deze locatie geen statische schoenenvoorraad gehanteerd, maar krijgt de bezoeker na zijn loopanalyse met een testpaar het gekozen model schoenen de volgende werkdag gratis opgestuurd. Zo heb je geen balast wanneer je na je bezoek aan de winkel verder wilt winkelen óf je training wilt vervolgen.

De nieuwste All4running-vestiging past in het geloof in de combinatie van online en offline. Het gemak van online bestellen gaat in die filosofie gepaard met de mogelijkheid om producten uit te proberen en daarbij deskundig advies van specialisten te verkrijgen. All4running wil zijn op de plekken waar hardlopers zich bevinden. Daarom streeft zij ernaar om in de toekomst ook vestigingen in andere delen van Nederland te openen.

De All4running Shoe Advisor opent medio april 2015 de deuren. Het adres is Amstelveenseweg 130 in Amsterdam.

All4running Store