Skip to main content
Events

All4running Club start nieuwe cursus

door 21 januari 2015december 12th, 2017No Comments

All4running Club

De All4running Club gaat verder! Begin februari start een nieuwe cursus, ditmaal gericht op licht gevorderde lopers. In deze cursus, die 8 weken duurt, werk je toe naar het voltooien van een wedstrijd van 12 kilometer. De trainingen vinden wekelijks plaats in het Vondelpark in Amsterdam.

De cursus is zo opgebouwd dat je ter afsluiting goed getraind en optimaal voorbereid kunt deelnemen aan de Zandvoort Circuit Run op zondag 29 maart. Deze wedstrijd, die deels over het legendarische circuit van Zandvoort voert, is een ervaring die jij als hardloper niet mag missen. Maar je beleeft ook plezier op de weg hier naar toe, die je niet alleen aflegt maar samen met een groep gezellige mede-hardlopers.

De training is iedere donderdagavond van 19.00 tot +/- 20.15 uur (startend bij de ingang Vondelpark aan de Emmalaan). De eerste training is op donderdag 5 februari. Om iedere hardloper voldoende te kunnen begeleiden verwachten we dat je zonder problemen 5 kilometer achter elkaar kunt hardlopen.

Deelnemen
Als deelnemer ontvang je naast de individuele begeleiding tijdens gezamenlijke trainingen ook een weekschema. Bovendien wordt elke deelnemer vooraf beloond met een bruikbare hardloopmuts. Uiteraard zijn de trainers van de cursus ook beschikbaar voor vragen of advies. Deelname aan de gehele cursus kost € 55,-.

Wil je meedoen aan de wekelijkse cursus in Amsterdam? Stuur dan een mail met je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en e-mailadres naar [email protected]. Voor vragen over de cursus kun je hetzelfde e-mailadres gebruiken.