Skip to main content
Events

All4running Club: looptraining in Amsterdam

door 21 juli 2015december 12th, 2017No Comments

All4running Club
De winkels van All4running zijn een vertrekpunt voor vele trainingen, zowel van individuele lopers als grote groepen. Op donderdag 13 augustus trekt All4running Club er op uit voor een speciale training in het Vondelpark. Jij bent van harte uitgenodigd om (geheel gratis) mee te doen!

De training van 13 augustus staat in het teken van hardlooptechniek en meer specifiek van voetplaatsing en arminzet. Onder begeleiding van de professionele trainers van Running Holland werk je een programma af dat erop is gericht je loophouding verder te verbeteren. Zo worden er onder meer video-opnames gemaakt om de looptechniek nauwkeurig te analyseren en te verbeteren.

Aanmelden
We vertrekken op donderdag 13 augustus om 19.00 vanaf de All4running Shoe Advisor (Amstelveenseweg 130, Amsterdam). De training duurt circa 1,5 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend. Meld je aan door een e-mail te sturen naar clubamsterdam@all4running.nl.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je z.s.m. aan!