Skip to main content
Review

Review: Shock Absorber Active Shaped Support BH

door 21 oktober 2015mei 30th, 2018No Comments

Een goede sport-BH die net zo fijn draagt als dat hij eruit ziet. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. All4running-medewerkster Margon Groen testte de Shock Absorber Active Shaped Support BH. Kan de nieuwste creatie van Shock Absorber zich meten met eerdere succesmodellen?

Een goede sport-BH. We komen er als dames, zeker met een wat grotere cup, niet onder uit. Behalve dat het beter voor je borsten is, sport het vaak ook lekkerder. Maar of ze nou echt mooi zijn? Daar zijn de meningen over verdeeld. En tja.. Er blijft ook niet heel veel van je boezem over als je zo’n BH draagt. Tijdens het hardlopen vaak niet zo’n ramp, maar er zijn veel dames die hier niet blij mee zijn. Dames, ik heb goed nieuws!

Shock Absorber heeft sinds een tijdje één van haar modellen veranderd. De Shock Absorber Active Shaped Support BH, ook wel de S015F genoemd, is voorzien van een strapless padding, zonder dat dit ten koste gaat van de stevigheid van de BH!

De pluspunten?

  • Een goede, stevige sport-BH, die ervoor zorgt dat de bounce van je borsten wordt verminderd.
  • De boezem blijft enige vorm behouden.
  • Geen last meer van nieuwsgierige tepels door je shirtje heen.
  • Sluiting met drie haakjes achterop de rug, dus makkelijk aan en uit te trekken.

Mijn collega’s en ik dragen deze BH nu al een poosje tijdens diverse sporten, en wij zijn zeer enthousiast! We waren al fan van de Ultimate Run BH, Shock Absorbers absolute nummer 1 op het gebied van running, maar deze heeft er wat ons betreft een concurrent bij.

De Active Shaped Support BH voelt fijn, is in onze ogen mooi qua uiterlijk en is vooral een verademing vanwege de padding. Qua stevigheid voelt hij tot en met de D cup net als de Ultimate Run BH, wat absoluut een goed gevoel geeft. Vooral in de sportschool en bij teamsporten wordt deze BH graag gedragen, maar ik weet zeker dat het van de zomer ook een favoriet wordt!

Ben je nieuwsgierig geworden? Of vindt u die nieuwsgierige tepels ook zo irritant? Kom deze BH dan eens passen in één van onze winkels! Wij voorzien je graag van advies. Direct bestellen via de webshop? Dat kan uiteraard ook!