Skip to main content
Events

Nieuwe loopcursus: op naar Schoorl!

door 16 november 2015december 12th, 2017No Comments

All4running Club

All4running Club start volgende maand een nieuwe loopcursus. In 9 weken word jij volledig klaargestoomd om in 2016 de 10 kilometer van de Groet uit Schoorl Run te voltooien. Doe jij mee?

Uitvalsbasis voor de cursus, die in totaal 8 trainingen omvat, is de All4running Flagship Store in Alkmaar. Op woensdag 9 december is de eerste training. Elke daaropvolgende woensdag is er een nieuwe training, met uitzondering van 23 december. De trainingen starten om 19.30 uur en duren ongeveer 75 minuten. De leiding is in handen van professionele trainers.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij op dit moment zo’n 5 kilometer achter elkaar kunnen hardlopen. Vanaf dit niveau wordt toegewerkt naar het voltooien van een race van 10 kilometer. Na 8 trainingen ben jij op verantwoorde wijze klaargestoomd om deel te nemen aan de 10 km-wedstrijd van de Groet uit Schoorl Run op 14 februari 2016.

Aanmelden
De totale kosten voor de cursus bedragen € 55,00. Hiervoor kun je deelnemen aan de wekelijkse training, krijg je begeleiding van professionele trainers, ontvang je een functioneel All4running-wedstrijdshirt en kun je profiteren van kortingen in de All4running Flagship Store gedurende de cursus. Let op: een startnummer voor de Groet uit Schoorl Run is niet inbegrepen.

Geef je op voor de cursus door een e-mail te sturen naar [email protected] en vermeld hierin je naam en kledingmaat. Wees er snel bij, want vol = vol!