Skip to main content
Nieuws

We Like: Garmin Forerunner, Odlo Blackcomb Shirt en meer

door 2 november 2015mei 30th, 2018No Comments

Dagelijks voegen we bij All4running nieuwe items toe aan ons assortiment. Vaak komen we daarbij running gear tegen die wat ons betreft extra aandacht verdient: een tight die nog nooit zó zacht aanvoelde, een schoen die lichter is dan ooit tevoren of een sporthorloge dat niet eerder zo intelligent was. Aan het begin van elke maand brengen de medewerkers van All4running, zelf fanatieke hardlopers, die bij jou onder de aandacht. We like… 6 items uit de collectie waar we net een beetje extra van houden.

1. Garmin Forerunner 920XT HRM
“Een ideaal sporthorloge voor diegenen die naast het hardlopen ook aan fietsen en/of zwemmen doen en van statistieken houden. Ik heb het horloge tijdens diverse duatlons en triatlons gedragen en ben er erg tevreden mee. De GPS en hartslagmeter werken erg goed en zijn erg nauwkeurig. Ook geeft het horloge een geschatte VO2-max waarde. Deze kwam bij mij zeer dicht in de buurt van mijn meting bij de sportarts.”
(Annet Roest, All4running.nl)

2. Odlo Blackcomb Shirt Heren
De koude dagen zijn in aantocht, maar nu al is het Odlo Blackcomb Shirt één van mijn favoriete items van dit seizoen. Ik draag hem vaak samen met het Nike Aeroloft 800 Vest, een combinatie die voldoende bescherming geeft. Met name de strakke pasvorm en de opbouw in de vorm van verschillende zones maken dat je dit shirt de gehele winter kunt dragen.”
(Tom Bellord, All4running.nl)

3. Nike Running Dri-Fit Muts + Handschoenen
“In één keer alle benodigde winkelaccessoires in huis! De handschoenen en muts voelen zoals je van Nike gewend mag zijn: fijn, prettig dragend materiaal dat netjes afgewerkt is. En Nike zou Nike niet zijn als het geheel net wat sprankelender oogt als vergelijkbare accessoires van andere merken. Een betaalbaar basisitem voor de komende wintermaanden.”
(Tom Bellord, All4running.nl)

4. Odlo Logic Zeroweight Jack Dames
“Het koude weer komt er weer aan, tijd om de hardloopjacks weer uit de kast te halen! Mijn absolute favoriet van dit seizoen is het Logic Zeroweight Jack van Odlo. Een lichtgewicht winddicht en waterafstotend jasje met een buitenlaag van softshell. Ziet er niet alleen mooi uit, het zit ook nog eens heerlijk! Aangezien ik lange armen heb, vind ik het fijn dat dit jasje ook wat langere mouwen heeft. Op de foto draag ik de blauwe uitvoering van dit jack.”
(Margon Groen, All4running Flagship Store)
Odlo Logic Zeroweight Jack
5. Asics Gel Noosa Tri 10 Heren
“Uiteraard is dit niet het enige paar hardloopschoenen dat bij mij in de kast staat. Over de jaren heen heb ik al heel wat merken, modellen en uiteraard ook kleurvariaties versleten. Maar nog nooit ben ik zo tevreden geweest over een schoen als de Asics Gel Noosa Tri 10. De schoen is een afstammeling van de bekendere Asics Gel DS Trainer-serie. In tegenstelling tot bij de DS Trainer heeft Asics ervoor gekozen deze schoen te voorzien van een klassieke harde hielkap die bij het inzetten van de landing direct veel stabiliteit en ondersteuning geeft. De trainingen waarvoor ik de schoen gebruikt? Met name de training op de baan, maar vaak draag ik ze ook tijdens een wedstrijd 10 km of meer.”
(Tom Bellord, All4running.nl)

6. Nike Miler T-Shirt Dames
“Veruit mijn favoriete shirt tijdens het sporten. Het item heeft een mooie pasvorm en blijft ook naar x-aantal keer wassen mooi van model en kleur. Het vochtafdrijvend vermogen van het shirt is goed en door de platte naden heb ik nog nooit last gehad van irritaties of schuurplekken. En mocht het weer warmer worden: in deze lijn is ook een singlet beschikbaar.”
(Annet Roest, All4running.nl)